Van még mire várnom?
19 éves vagyok
Mindig úgy gondoltam, hogy azzal fogok majd először lefeküdni akivel szerelmesek leszünk egymásba. De ez nem jött be, mert még sose voltam szerelmes. Már 7 hónapja szingli vagyok, elég üresnek érzem az életem.
Van még mire várnom? Vagy ami még jobb kérdés...Érdemes?
Szerintetek...Te mit tennél a helyembe...Vannak pasik akikkel össze tudnék jönni, de semmi érzelem csak úgy. Vele le is feküdhetnék és talán valami változna bennem az életemben...
Csak normális válaszokat légyszives
Szia,
Én is úgy gondolkozom, mint Te, csak én fiú vagyok. Mondjuk nem volt még párkapcsolatom, mert nem voltam szerelmes, anélkül meg ugye értelmetlen. Nem vagyok ronda/kövér stb, csak más az életvitelem mint amit sok lány elvárna (nem járok bulikba meg ilyenek) és így alakult. Ahogy már előttem is leírták, érdemes megvárni valakit akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba. Ha már eddig kibírtad most nehogy odadobd magad csak úgy valakinek. Tudom, hogy sz*r helyzet, meg vannak az embernek szexuális igényei, de szerintem érdemes kivárni a megfelelő partnert. :)
19/F
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-25 20:56 " - vagyok.
(A félreértések elkerülésére, az előző 72%-os nem én vagyok.)
"keresem, hogy hol mit rontottam el, miben vagyok és a hibás." - nem rontottál el semmit. Illetve, ha véget ér egy párkapcsolat, akkor azon érdemes gondolkozni, hogy miért nem működött, ki mit rontott el. DE szerintem te nem erre gondolsz. Az egy dolog, hogy a barátnőid összejönnek akivel akarnak, de nem hiszem, hogy ez kéne legyen a cél. Neked nem bárkivel kell összejönnöd, hanem azzal, akivel egy hosszútávú kapcsolatot el tudsz képzelni.
"Olyan szép és jó minden amit leírtál, csak ahogy már valaki itt fentebb megjegyezte, ez nem egy tökéletes világ." - Én nem ezzel nem állítottam, hogy ez egy tökéletes világ. A párkeresés, az igazi megtalálása nem egy könnyű dolog, hiszen életre szóló döntést kell hozni az embernek (jó esetben). Ismerkedni, beszélgetni kell sokakkal, és a beszélgetésekből, együttlétekből kiderül, hogy a másik szimpatikus-e, el tudom-e képzelni vele hosszú távon. De ez még nem a párkapcsolat, csak a keresés. Nem könnyű tehát, de amit leírtam, az igazán működőképes dolog.
"Az, hogy én így gondolkodom, nem vonza a pasikat. Sokszor leprüdöztek meg hasonló. Ha össze jöttem egy pasival és megtudta, hogy 16/17/18 évesen szűz vagyok akkor rendesen lenéztek vagy fogalmam sincs, azután úgy bántak velem mint egy ufóval ráadásul ha mondtam, hogy még egyelőre nem szeretném akkor még ők voltak felveszve, hogy én milyen vagyok."
- Ne általánosítsunk. Az, hogy te így gondolkozol, nem vonz bizonyos pasikat. Igen, sajnos a mai világban a pasik nagyobb részének nem fontos a hűség, az elköteleződés. De nekem úgy tűnik, a lányok/nők egy részének ugyanúgy nem fontos. De neked nem kell velük foglalkoznod. Az ilyen pasik nem úgy gondolkoznak, mint te, tehát úgysem tudnál egy ilyen pasival hosszútávon boldogan együttélni. Vannak viszont olyan pasik, akik úgy gondolkoznak, mint te. Biztos vagyok benne, fogsz is ilyet találni. (Én is pasi vagyok, és megtaláltam a hasonlóan gondolkozó páromat, de utánad is írt két ilyen srác.)
Szóval, nem feladni. Fel a fejjel.
"Ha össze jöttem egy pasival és megtudta, hogy 16/17/18 évesen szűz vagyok akkor rendesen lenéztek vagy fogalmam sincs, azután úgy bántak velem mint egy ufóval ráadásul ha mondtam, hogy még egyelőre nem szeretném akkor még ők voltak felveszve, hogy én milyen vagyok. Furcsa ez a világ."
Neeem. Nem a világ furcsa. Sőt! És addig ufonak is fognak nézni, amíg te magad se vagy rendben ezzel a dologgal. Régen engem is zavart nagyon sokáig, hogy még pasim sem volt, meg nem is csókolóztam még. Aztán megbékéltem a gondolattal, és utána volt olyan fiú, akinek kellettem. És nem csak a testem!!!
amúgy mi az, hogy EGYELŐRE nem szeretnéd? úgy érted ezt, hogy megmondod a srácnak, hogy az első két hét egy hónap három hónap (stb) alatt ne várjon szexet? vagy erőltetik? Vagy csak úgy? Mert ha ő nem hozza szóba, addig neked se muszáj, hacsak azért mondanád, hogy még nem akarod. De igazából akarod!! A párkapcsolati bonyodalmakat pedig úgyse lehet kikerülni, max ha egész életedre nem akarsz senkit. Viszont szerelmesnek lenni jó, és hidd el, hogy van olyan fiú, akivel szeretni fogjátok egymást:):)
Jjjja és igen: van mire várnod! Szerelem nélkül a mások által említett okból (nem ugyanolyan, mint szerelemmel) sem érdemes szexelni, de elsőt meg pláne nem!!! Ráadásul a legrosszabb, ha megteszed, aztán beleszeretsz a pasiba, ő meg beléd ne. Sztem vesd el ezt az ötletet:)
Sok sikert mindenhez:)
"amúgy mi az, hogy EGYELŐRE nem szeretnéd? úgy érted ezt, hogy megmondod a srácnak, hogy az első két hét egy hónap három hónap (stb) alatt ne várjon szexet? vagy erőltetik?"
Eroltetik. Az hogy akarome vagy sem nekem sem teljesen tiszta. Csak azt tudom, hogy akkor amikor sor kerulhetett volna ra azzal a fiuval nem akartam. Es ezt neki megmondtam es ebbol akkora hiszti lett, hogy szakitottunk is. (pl az egyik esetem.)
Az az igazsag, hogy szerintem mar sokkal jozanabbul tudok gondolkodni az ilyesmirol mint egy eve. Ez akarnam en a szexet, csak nem akarkivel. Remelem erted amit akarok mondani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!