Megéri várnom, vagy vessem bele magam a dugaszolásba? 15/F
Milyen fogadalmad?
Komolyan csak a vérnyomásomat emeli ez az oldal, mert a mai fiatalok olyan hulyék, mint a föld!
15 évesen hova akarsz kefélni, hm?
Ha másokat kell megkérdezned, "belevesd-e magad a dugaszolásba", akkor nem kell, még bőven ráérsz. Ne mi akarjuk, hanem te.
A másik, hogy ez nem úgy van, hogy ma lefekszel egy kiscsajjal, és eztán sorban fognak állni az ágyad előtt, nem lesz mibe belevetned magad. :)
Azért mert nem vagy szűz, még ugyanúgy fogsz kaparni, mint malac a jégen, hogy egy-egy dugaszolás összejöjjön, mondjuk félévente egyszer.
Szerintem még nem vagy érett hozzá.
Gondolj bele, mekkora buli lenne, ha teherbe ejtenél valakit... érett vagy az apaságra?
Mert fogamzásgátló ide, gumi oda, aki dugaszol, annál benne van a pakliban, hogy abból gyerek lesz.
Kérdező! Te nem futsz százon, azt ugye tudod?
-.-"
te nagyon hülye vagy... :O
már hányszor mondták, hogy világvége lesz és egyszer se jött be nekik
Amúgy meg 2012. december 21-én pont szülinapom lesz, szóval megtisztelő, hogy pont akkorra "tervezik", de már csak azért se lesz.
Amúgy meg akkor szexelsz amikor szexelni akarsz, de számtanilag úgyis el fogok veszíteni addigra a szüzességedet, mivel ha most vagy 15 addigra 17 leszel...
17/L
Kedves Kérdező!
Szerintem vesd bele magad!
Üdv.: 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!