A fiuk értékelik még ha vki szűz vagy inkább cikinek és nyűgnek tartják? 17/L
Én szerintem hatalmas érték ha egy lány vár a szüzességével. 17 évesen szűz vagy? Ez manapság sajna ritka, de legalább te több vagy a kis 14 évesen már elhasznált ribiknél :). Büszke lehetsz magadra. ÉS ha összejössz egy fiúval akinek odaadod, annak egy hatalmas megtiszteltetés és a ajándék lesz!!!! :)
19|F
Szerintem miután összejöttetek, és szóba jön a szex, de első előjáték, esetleg petting tájékán meg kell mondani :)
(előző voltam aki még mindig 19|F)
nem szeretem a szűz lányokat.
21F
Szia!
Manapság ritka, hogy valaki ennyi idősen szűz, de ezt már sokan írták... Én a te korodban nem voltam már az. 15 múltam amikor összejöttünk a barátommal, de 19 hónap telt el, addig amíg megtörtént. Lehet, hogy aki ezt olvassa hülyének fog tartani, de hát ez van. Nem siettem el a dolgokat. Most áprilisban leszünk 3 évesek.
Persze, ennél nagyobb ajándék nincs is.
Nehogy azért veszd el, mert mások kinéznek. Az nem ér semmit.
Sajnálom azokat az agyatlanokat akik nem várják meg míg kifejlődik a testük teljesen. Érdekel a téma olvasgattam, méhnyakrák kialakulása talán 40% al nagyobb számban fordul elő olyan nőknél akik 18 alatt kezdték el. Meg egy riportba is hallottam egy doki beszélt, hogy hiába gondolják már a tizenévesek, hogy készen állnak rá a szervezetük még nem.
Ha olyan fiú néz Rád aki normális az értékelni fogja, hogy nem ment még át rajtad a fél suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!