Szűz vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
A párommal odáig jutottunk, h kb 1/3-ig rakta be nekem. Nagyon fájt. Utána 2 napig barnás folyásom volt.Tehát átszakadt a szűzhártyám. Am ma masztiztam és nem bírtam ki egy kb 10 cm hosszú 3 cm átmérőjű tárgyra gumit húztam fel és tök simán felcsusszant. Átszakadt már a szűzhártyám? Szűz vagyok? Én igazából úgy gondolom, h addig szűz vagyok, amíg az első igazi szeretkezésem meg nem lesz.2011. szept. 15. 15:15
1/25 anonim válasza:
Nem vagy szűz lesz mit mesélj az unokáknak!XD
2/25 anonim válasza:
nem vagy már szűz! egy 10cm-es tárgy már bőven elég, hogy átszakítsa a szűzhártyát.
3/25 napietus válasza:
addig vagy szűz, amíg nem járt benned f*sz. szóval ezt már buktad.
4/25 anonim válasza:
már nem vagy szűz,mert pénisz járt benned,akár folytattátok akár nem,a szűzhártya ebből a szempontból lényegtelen,nem addig vagy szűz még el nem szakad
6/25 anonim válasza:
Szerintem sem vagy az,de végül is ha szereted őt,mit veszítettél??
7/25 A kérdező kommentje:
Semmit nem veszítettem, csak úgy lett vna az igaza ha célba isér az este és egy rendes szeretkezés ment vna végbe.
2011. szept. 15. 16:57
9/25 anonim válasza:
Kedves kisleány!Itt valami bibi van! Mégpedig a háromnapos barnás folyással van a legnagyobb bibi!
Leginkább azért, mert a szűzhártya, ha beszakad friss, piros vérrel vérzik egy rövid ideig. Nem három napig!
Neked az elmondásod alapján inkább spontán abortuszod lehetett vagy dús fantáziád kevés tapasztalattal!
Melyik a kettő közül?
10/25 anonim válasza:
Bocsánat! nem 3 napos, hanem 2 napos! Elnéztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!