Szűz vagyok vagy nem?
Azért kíváncsi lennék a korodra. A másik meg az, hogy felelőtlen voltál. És lám jönnek az ilyen jellegű kérdések. Szerintem teljesen felesleges a felvilágosítás az iskolákban, de még az is, hogy a gyerekek elbeszélgessenek a szüleikkel erről. Minek??? Megoldjátok ti így vagy úgy. Aztán meg lehet parázni, hogy terhes vagyok? Hogy valami betegséget elkaptam? Satöbbi.
Mennyivel másabb lenne egy biztos tudás, és egy érett fej.
Nah mindegy ez van, nem sajnálom az ilyen embereket, akik ilyen bakit követnek el, mert megfelő felelősséggel, gondolkodással, tudással az ilyen jellegű problémák jóval kevesebbek lennének. Jah és hozzátenném azt: nem az interneten kellene felnőni, hanem ha baj van, az illetékes személyhez-apa, anya-gondviselő stb-hez hozzáfordúlni, mert amikor te pénz kérsz tőlük, vagy fagyit, azt valószínüleg megadják. Viszont a kölcsönös bizalom fontos lenne, és nem kellene anomyust játszani itt.. persze tudom, hogy miért van ez az oldal, de ilyen gondokban egyszerübb közeli ember tanácsát és véleményét kikérni. Vagy elmenni nőgyógyász, vagy ahhoz aki ért ezekhez.
Ezt a hülyeséget!!!Beléd rakják és te azt kérdezed, hogy szűz vagy e még....
IDIÓTA!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!