Mit lehet tenni ilyenkor a csajommal, ha ő már szeretne többet de én még nem? Mit csináljak?
en 15/f o 14/l
van a csajom egyfolytában dugni akar velem.. de én nem! De azt sem akarom hogy elváljunk mert szeretem, meg minden tudjátok még nem akarok dugni vele mert korainak érzem meg bevallom kicsit félek is. XD helpet kérnék.
Hát két lehetőség van vagy egy kiváncsi kislány vagy egy oltári nagy r/banc...
Már bocsánat de 14 évesen az legyen az első hogy hanyattvágja magát? butaság...Ne hagyd neki mert megbánná ha nem nyugszik pettingeljetek de ez még nagyjából gyerekszerelem abban pedíg az a szép hogy nem zavar bele a szex...
Amúgy ha te is csak így "csajomnak" hívod kételkedem benne hogy komoly...azért ha tényleg szerelmes valaki azt nem csak ilyen lekezelően a csajának hívja...talán párja barátnője szerelme...
Nem kell ezt eröltetni...
kösz a segitséget, a válaszokat megprobálunk pettingelni... vagy mi... azert hivom csajomnak mertaz rövid... és megszoktam... és télleg elég kíváncsi...
de azért KÖSZ mindenkinek a választészben tartom :DD
Már bocs, de "megprobálunk pettingelni... vagy mi... "... ha nem tudod h kell kielégíteni a 'csajodat', akkor h szeretnél vele lefeküdni???
A ti döntésetek, de ha szereted, és tényleg jót akarsz nek meg persze magadnak is, akkor v-á-r-j-a-t-o-k.
További sok sikert és türelmet :DDD
ez tök durva h a csaj akarja és pasi nem... ilyenről se hallottam még...
am szerintem ha korainak érzed ne tedd meg. te tudod h mi jó neked és ha a csaj szeret meg fogja érteni. de szerintem nem kell tőle félni.
16/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!