Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit lehet tenni ilyenkor a...

Mit lehet tenni ilyenkor a csajommal, ha ő már szeretne többet de én még nem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

en 15/f o 14/l

van a csajom egyfolytában dugni akar velem.. de én nem! De azt sem akarom hogy elváljunk mert szeretem, meg minden tudjátok még nem akarok dugni vele mert korainak érzem meg bevallom kicsit félek is. XD helpet kérnék.

2009. febr. 9. 20:28
1 2
 1/15 anonim válasza:
86%
Nem is feloled korai szerintem , fiuknal 16 évesen mar nagyrészuk nem szuz , hanem az Ő részéröl korai. 1ébként mond meg neki , hogy te még nem szeretnél vele mert nem vagy még felkészulve ra és nem azért mert nem szereted , és ha szeret téged , emiatt nem fog szakitani.
2009. febr. 9. 20:35
 2/15 anonim ***** válasza:
13%

Hát te nem vagy normális, milyen 15 éves nem akar lefeküdni a barátnőjével? :D

Ez ugye kamu kérdés?

2009. febr. 9. 20:36
 3/15 anonim válasza:
98%

első vagyok.

nem tudhatod hogy mi az oka rá.

2009. febr. 9. 20:38
 4/15 anonim válasza:
26%
Bárcsak nekem is lenne egy 14 éves csajom, aki állandóan kefélni akar!!!
2009. febr. 9. 20:39
 5/15 A kérdező kommentje:
ez komoly kérdés volt de ha megmondom neki megsértődik vagy nem válaszol... azért kösz
2009. febr. 9. 20:39
 6/15 anonim válasza:
98%

első vagyok.

szerintem komoly választ is kaptal pl tolem. ha megmondod és megsértodik akkor nem szeret igazan.

2009. febr. 9. 20:40
 7/15 A kérdező kommentje:
bocsesz nem neked irtam szeret ha meglát fut hozzám és "sikong" annyira örül mert csak heti 1-2x talizunk azert kosz mindenki
2009. febr. 9. 20:43
 8/15 anonim válasza:
79%
hát nem muszály egyböl megdugni. elöbb pl szoptasd le vagy vmi hátha elmegy a kedve vagy valami.
2009. febr. 9. 20:44
 9/15 A kérdező kommentje:
:DDD xDDDD komoly kemeny
2009. febr. 9. 20:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem először pettingeljetek meg ismerjétek meg egymás testét. Ez elég korai lenne mindkettőtök részéről (tapasztalat...). Általában a lányoknak szokták mondani, h ami nem megy, nem kell erőltetni, de most neked mondom, mondjuk. Ha megsértődik, akkor pedig szerintem NAGYON NINCS felkészülve a szexre, főleg h elég gyerekes gondolkodásra vall, h a te érzéseid miatt megsértődik...
2009. febr. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!