Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet, hogy már ő is szeretné...

Lehet, hogy már ő is szeretné elveszíteni?

Figyelt kérdés

18f vagyok és van egy 17 éves barátnőm.

Mindketten szüzek vagyunk.

Én már nagyon szeretném,mert már volt petting is.

Azt mondta ma,hogy jó lenne ha átmennék és mikor mondtam neki,hogy most tanulnom kell majd csak a jövő héten vmikor akkor azt mondta,hogy az soká lesz :(

Nagyon szeretném már,és arra gondoltam,hogy legközelebb viszek gumit és akkor,majd lesz ami lesz.

Már volt esélyem sok,hogy legyen valami és én úgy éreztem,hogy szeretné már csak én nem álltam készen meg gumi se volt nálam.

Most már szeretném és szerintetek mit szólna,ha megujjaznám,aztán felhúznám a gumit és rámásznék ? :$

2011. szept. 2. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet...
2011. szept. 2. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
...de az is lehet hogy nem.
2011. szept. 2. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
aha, tehát szexelni akarsz, de nem mered megkérdezni a barátnődet, hogy ő akarja-e.inkább hagyd az egészet.pff
2011. szept. 2. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem kérdezd meg tőle h. őis szeretné-e, ne cskúgy rámássz.
2011. szept. 2. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
mióta vagytok együtt?
2011. szept. 2. 22:04
 6/9 A kérdező kommentje:
4 hónap
2011. szept. 2. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne mássz rá. A gumi legyen nálad, de beszéld meg vele normálisan, hogy mit szólna hozzá.

2011. szept. 2. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor mehet a menet
2011. szept. 2. 22:57
 9/9 heloka válasza:

mi is 4 hónapja vagyunk együtt(17L vagyok) és jutottunk odáig hogy beszélünk is ilyenekről, nem csak fantáziálunk. nekem nagyon nem tetszene ha csak úgy rám mászna önerőből, hogy ő úgy gondolta.. először inkább beszélj vele hogy mit gondol róla. szerintem azt szeretné hogy az első emlékezetes legyen.

vagy: hívd el magadhoz, legyen romantikus félhomály, gyertya, stb.. nagyon fog tetszeni neki az odafigyelésed és be fog indulni:))

remélem segítettem

2011. szept. 3. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!