Na, mi legyen? (lent megtaláljátok bővebben. :])
15 éves vagyok, és a barátommal 2 éve vagyunk együtt.. Pettingelésnél több még nem történt, de egyre többször hozza föl a "szex témát", és egyre többet mondja, hogy szeretne már szeretkezni velem (mert, hogy a 2 év már sok idő, és ennyi idő után nem igaz, hogy még mindig nem akarom)... De nem arról van szó, hogy én nem akarom..Én is nagyon szeretnék vele lefeküdni, de egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy 15 éves vagyok és egyrészt evvel még ráérnénk, másrészt pedig ha egyszer gyerekeim lesznek, hogy fogom tálalni nekik (ha a szexről beszélgetünk) hogy én 15 évesen vesztettem el a szüzességem..?! Úgy érzem elég hülyén venné ki magát a dolog..(Azonban nem tudom, hogy mennyire lenne nagy szívtelenség, ha a barátomat 2 év után további várakozásra kérném...)
Szerintetek valahogy el kéne hessegetnem ezeket a gondolatokat, és le kéne vele feküdnöm, vagy ezek nagyon is lényeges dolgok és ne hagyjam magam??
15/L
Le ne feküdj vele! 15éves vagy ne agyisten szakítotok és majd sok srác a miatt szarik a fejedre, mert ők úgy látják majd Te 15 évesen megb…attad magad! Meg, ha reálisan nézzük nagyon fiatal vagy még! Ha még 1 évet kibír nyugodtan, akkor lesz értelme 3 évet várni és senki nem fog k..vanak tartani! Használd, a nyelvtudásod a barátodnál az beválik! és ne gondolkozz úgy mit szolnak majd a barátai! ki a f..szt érdekel! Nem? sok sikert!
21/F
u.i.:ha az én bnőm lennél nem szakítanék veled ha így lefeküdnél velem!
figyeljetek, 20 évesen is ugyanúgy elszakadHAT a gumi. Miért kell mindig a legrosszabbra gondolni?
akkor már maradjon az ember egy életen át szűz, mert benne van a pakliban az is, hogy valami fertőzést kap?!
Kérdezd meg anyukádat, de komolyan mondom, kérd ki a véleményét.
Én mint kívülálló, azt mondanám neked, hogy 15 évesen még nem erről kellene, hogy szóljon az életed, nem tudom hova kell sietni és miért nem lehet megvárni a megfelelő partnert miért kell már tiniként lefeküdni az éppen aktuális baráttal, persze aztán meg jön a többi, és mivel már úgysem szűz úgyis mindegy alapon 20 éves korára már szép listája lesz. Itt nem a két éven van a hangsúly, ugyanmár ne hülyéskedj 13 éves voltál, abszolút fogalmatok nincs még egy kapcsolatról, de most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!