Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretném de félek most mi...

Szeretném de félek most mi legyen?

Figyelt kérdés

A barátommal már kb. 2 hónapja pettingelünk nagyon jó de mikor oda érünk hogy nah elveszi szüzességemet nagyon félek s nem engedem neki ő megért és vár rám de én már szeretném.

egy-két jó tanácsot adhatnátok pl: milyen pózba hogy kezdjünk hozzá ilyenek köszi:)

humorheroldok kíméljenek

2011. nov. 4. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak két percig fáj.
2011. nov. 4. 17:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem. És milyen pózba meg ilyenek?
2011. nov. 4. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy még nem állsz rá készen. Ha a petting jól esik, csináljátok, előbb-utóbb többre is fogsz vágyni. Nagyon rendes barátod van, hogy nem erőlteti.

Ennek nincs határideje, amikor úgy érzed, hogy nem bírod, annyira kívánod, akkor történjen meg.

Az egyik ismerősöm 3 évig pettingelt a barátjával, miután lefeküdtek. Annál nagyobb volt a becsülete a fiú szemében és tisztességgel megvárta a lányt!

2011. nov. 4. 18:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem köszii :) a rendes válaszért.
2011. nov. 4. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi misszionárius pózban csináltuk először...és tényleg csak akkor menjetek tovább a pettingnél,ha egyáltalán nem stresszelsz a dolog miatt,mert úgy nem tudsz kellően felizgulni és ellazulni.Nekem nem fájt az első,csak kis feszítő érzést éreztem.Nem kell eltervezni előre,hogy ekkor meg ekkor fog megtörténni,majd ha itt az ideje,akkor érezni fogod.
2011. nov. 4. 18:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem sokat segítettetek :)
2011. nov. 4. 18:38
 7/9 kovpet ***** válasza:

Legyél te felül és akkor tudsz irányítani.

Nem feltétlenül fáj ám...

2011. nov. 4. 21:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem köszii
2011. nov. 4. 22:32
 9/9 timido ***** válasza:

legyen ő felül, és csak szépen lassan tegye be. Próbáld magad teljesen elengedni ott alul. A lábaid is tedd úgy, hogy abszolút engedd el magad. Esetleg kérd meg, hogy csókoljon meg, és akkor nem koncentrálsz rá. Ha nem fér be elsőre, akkor kérd meg ujjazzon még. Nyálazzátok be ha nem vagy elég nedves. Lehet izgulni fogsz, és abszolut nem leszel nedves. Én pl teljesen száraz voltam. De megoldottuk, és nem bántam meg. :)

19/l

2011. nov. 8. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!