Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 26 éves vagyok és jövőhéten...

26 éves vagyok és jövőhéten leszek előszőr pasival, de nagyon parázok! Félek hogy mindent elbénázok! Mire figyeljek hogy ne nagyon legyen gáz?

Figyelt kérdés
2008. jan. 17. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
védekezetek!! ez nagyon fontos!! meg arra h lazlj el h ne fáljon h ne izgulj meg ilyenek. hja és jo dolog ha szereted a párodat különben meg fogod bánni a késöbbiekben
2008. jan. 17. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én vesztettem el,akkor remegett a térdem,és mikor belémhatolt a pali sírvafakadtam a feszültségtől:D:D:D

Így utólag nevetek a sztorin,de ott és akkor iszonyú baleknak éreztem magan.(Mondjuk a srác meg egy idióta,csak megdugni akarlak,gyökér volt,mint később kiderült.)Kevesen vagyunk,akik úgy élik meg az első eseményt,h hű de jó és orgazmussal teli volt.Ha tudja a pali,h neked első alaklom,és ő SOKKAL gyakorlottabb,akkor engedd át neki az irányítást.Lehet 1-2 pohár bor,gyertyafény jót tenne feszültségoldónak.

2008. jan. 17. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted és ő is téged akkor nem lesz semmi baj.A fontos szerintem is az hogy próbálj ellazulni és engedd át magad a barátodnak,hagyd hogy kényeztessen.Nekem pl az első az igaz hogy nem volt orgazmusom de nagyon jó érzés volt,lelkileg nagyon hatott rám.Igaz az én barátom az szűz volt és nagyon vigyázott rám és persze azért ő is feszült volt.nagyon szép emlék:)
2008. jan. 18. 01:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj bátran a párod testével. Simogasd meg mindenfelé, puszilgasd meg. Nyugodtan megkérdezheted, hogy mi esne jól neki. Kérd hogy segítsen neked ha a péniszét simogatod, azt úgyis ő tudja hogy hol és hogyan szereti igazán. Amúgy meg miért lenne ez gáz? Ha szeretitek egymást és figyeltek egymásra, akkor az ágyban semmi se gáz.
2008. jan. 18. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lazulj el, másra nem kell figyelned:-)

A szex nem egy vizsga, jónak kell lennie, ha szeretitek egymást. Ne félj semmitől, ha valami jól esik jelezd, ha valamit szeretnél szólj, és ha valami nem jó, akkor is szólj. Ne legyen tabu semmi, ne szégyenlősködj, bármi észrevételed van , tedd meg.-)

2008. jan. 18. 18:46
 6/8 anonim válasza:
Na milyen volt?
2008. jan. 22. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
ja, én is ezt akartam kérdezni így hirtelen a dátum láttán, hogy milyen volt? :D
2008. márc. 2. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Engem is érdekelne, hogy milyen volt,pláne így, hogy megbeszélt volt... Soha nem tudnék valakivel úgy együtt lenni, hogy akkor jövő szerdán 17:10 kor... Így nem lehetett valami nagy élmény, ahhoz hangulat is kell, meg... na mindegy..
2008. dec. 3. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!