Most mi legyen?
Figyelt kérdés
A többit privibe is elmondom ha kell, A barátomat meg szeretném lepni hogy lefekszem vele de én még szűz vagyok légyszíves segítsetek, Pl milyen póz stb
esetleg tapasztalatotokat meg oszthatnátok, Humorheroldok ne légyszíves
2011. nov. 5. 09:35
1/4 Smartguy86 válasza:
Az elsőnek pont az a lényege, hogy az az első. Ha bárki tippet adna, akkor már nem lenne az igazi. Annak olyannak kell lennie, amilyen. Ne akarj több lenni, mint ami vagy. Eljön az is majd, de ahhoz nem lesz elég pár szóváltás meg elméleti tanács. A lényeg: védekezz!!!
2/4 A kérdező kommentje:
okés
2011. nov. 5. 09:45
3/4 kendrazoltan válasza:
Ahhoz, hogy jól süljön el az első, az kell először is, hogy a párod is tudja, hogy szűz vagy. Én személy szerint olyan pózt javasolnék, amiben rád van bízva, hogy mozogsz, mert úgy nem áll elő az a kellemetlen helyzet, hogy szólnod kell a barátodnak, hogy lassabban / finomabban / stb...nagyon fontos, hogy ne "egyből a közepébe" dolog legyen, hanem legyen megfelelő mennyiségű előjáték, mert ha kellő mértékben felizgatjátok egymást, akkor kevésbé fogsz azon stresszelni, hogy Úristen, csak jól sikerüljön vagy hogy ne fájjon. Ez leginkább a párodon múlik, hogy mennyire tudja elvonni a figyelmed erről az amúgy nem elhanyagolható körülményről...
4/4 A kérdező kommentje:
tudja hogy az vagyok már pettingeltünk is
2011. nov. 5. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!