Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Na, mi legyen? (lent megtalálj...

Na, mi legyen? (lent megtaláljátok bővebben. :])

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, és a barátommal 2 éve vagyunk együtt.. Pettingelésnél több még nem történt, de egyre többször hozza föl a "szex témát", és egyre többet mondja, hogy szeretne már szeretkezni velem (mert, hogy a 2 év már sok idő, és ennyi idő után nem igaz, hogy még mindig nem akarom)... De nem arról van szó, hogy én nem akarom..Én is nagyon szeretnék vele lefeküdni, de egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy 15 éves vagyok és egyrészt evvel még ráérnénk, másrészt pedig ha egyszer gyerekeim lesznek, hogy fogom tálalni nekik (ha a szexről beszélgetünk) hogy én 15 évesen vesztettem el a szüzességem..?! Úgy érzem elég hülyén venné ki magát a dolog..(Azonban nem tudom, hogy mennyire lenne nagy szívtelenség, ha a barátomat 2 év után további várakozásra kérném...)

Szerintetek valahogy el kéne hessegetnem ezeket a gondolatokat, és le kéne vele feküdnöm, vagy ezek nagyon is lényeges dolgok és ne hagyjam magam??

15/L

2011. jan. 29. 23:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
nyugodtan feküdj le vele :) 2 év rengeteg idő, örülnék ha a én lányom is ennyit várna majd. nyugi, minden jó lesz :)
2011. jan. 29. 23:08
 2/15 anonim válasza:
100%

hát 15 évesen még várhatsz is. neki nem nagy cucc, a pasik nem úgy élik ezt meg mint a lányok. ha nem képes rád várni és nem képes megérteni hogy ez neked még túl korai akkor nem is szeret igazán. ha szeretne várna, hidd el. én is 1-2 éve vagyok együtt a barátommal, és nekem azt mondta hogy addig vár ameddig csak akarom. és ezzel nem arról van szó hogy nem akarná, már többször is felvetette az ötletet, csak egyszerűen szeret és tud rám várni.

16/L

2011. jan. 29. 23:10
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
mi van ezzel a mai világgal?régen örültek,ha az emberek nagykorukban keféltek. manapság má minden 13-14éves csaj sorba veszti el a szüzességét,mert hogy az "menő". mi lesz pár év múlva? kipottyan anyja hasából és azonnal elveszi neki valaki a szüzességét,vagy mi lesz? Ráérsz még bőven! Nem az a gond,hogy várakoztatod,hagy várjon.de 15 vagy! túl fiatal.Gondolj bele,valami gikszer becsúszna.pl elszakad a gumi,vagy valami.akk 15évesen v 16évesen má jön a gyerek,vagy mi?gondolkodj!
2011. jan. 29. 23:10
 4/15 anonim válasza:
100%
Ha még nem vagy rá kész,akkor ne erőltesd! Ha szeret vár rád!
2011. jan. 29. 23:13
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
Régen ennyi idős gyereknek már nem ritkán gyereke volt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy feltétlenül feküdj le vele, meg azt se hogy ne, ezt te tudod, ezt csak azért írtam le, mert már kicsit unalmas ez a "bezzeg a mai fiatalok" szöveg.
2011. jan. 29. 23:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Nagyon okos vagy 23.08as

Lassan 20 leszek azt nem h nem előjátékoztam még nem is feküdtem le senkivel.

19/F

2011. jan. 29. 23:19
 7/15 anonim ***** válasza:
.
2011. jan. 29. 23:22
 8/15 anonim ***** válasza:
30%

figyelj, hogyha a gyerekeidnek azt fogod mondani, hogy:

-én 15 évesen veszítettem el, viszont egy olyan fiúval, akit nagyon nagyon szerettem, és érettekvoltunk rá. Két évig voltunk együtt.

ígynagyon másképp hangzik.

emiatt ne fájjon a fejed. Hogyha úgy érzed, hogy készen állsz rá, akkor élj a mának.

2011. jan. 30. 00:06
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

ja igen, és ahogy elöttem is leírták régen is ilyen volt minden. Csak akkor az volt a külömbség, hogy tabu témának számított. Lehet, hogy nem ilyen diszkós ribi volt minden lány, viszont voltak olyanok is. Hogy a nagymamád másképp állítja be az természetes, mivel úgy volt nevelve. Ritka az olyan nagyi, aki nem tabuként gondol az akkori sexre. Bezzeg ha egy motoros nagymamát kérdeznénk meg, ő nyíltan tudna válaszonli.

utolsó voltam.

2011. jan. 30. 00:09
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

2-év után eléggé kegyetlenség még időt kérni szerintem.

Ne arra gondolj hogy mi lesz később,hanem arra hogy mit akarsz MOST. akarod vele? akarod. ennyi,a kérdésre megvan a válasz.

2011. jan. 30. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!