Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves vok. Velem van a gond? :S

21 éves vok. Velem van a gond? :S

Figyelt kérdés
21 éves vok és nincs barátnöm. persze volt pár. de mindeggyik rosszul végzödött nem tartom magam 1 "utolsó" pasinak odafigyeltem rájuk meg minden. nemértem h miért van az h legtöbb csaj miért ilyen. törödtem velük. nem hanyagoltam el őket. lassan kezdem azthinni hogy velem van a baj!? :S hol lehet valami "normális" csajt találni aki nemfut el mihást ugy gondolja?
2011. jan. 24. 23:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

öcsém ekkora f.szt mit te vagy. fogadjunk eztis ugy sugták hogy mi legyen a neved mert sört se láttál még csak plakáton

másról meg nemis beszélve. üdv dokikám :D

2011. jan. 26. 21:41
 12/18 anonim válasza:
Psychotikus nácizmus köszönjük doktor úrXD
2011. jan. 27. 18:53
 13/18 anonim válasza:
Azt hogy kell elképzelni átmegy a csávó Hitlerbe?XD
2011. jan. 27. 18:55
 14/18 anonim válasza:
Dr. Kálmán - Itt Tur Kálmán...
2011. jan. 27. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:
....egyik hozzászólóhoz és neked: én azt nem tartom párkapcsolatnak,hogy mindig találkoznak meg 2,5 órát együtt vannak mindennap stb. Együtt kell lakni! ...
2011. jan. 27. 20:27
 16/18 Dr.Sör Kálmán válasza:

Igen nagyjából úgy kell elképzelni.

Amikor találkozol egy lánnyal úgy viselkedsz mint Hitler, ami női szemmel nézve nem vonzó, hogy a gyerekes világuralmi terveidről ne is tegyek szót.

Hiába használod sértő szóként a férfi nemiszervet, vagy viccelődsz a családnevemmel, attól még a tudás birtokában én állok és nem te. A diplomámat nem a fekete piacon szereztem!

Ha betartod a tanácsaimat, javulást fogsz elérni! Hidd el!

2011. jan. 30. 18:50
 17/18 anonim válasza:
Nem nárcizmust akartál írni?:)
2011. febr. 1. 18:41
 18/18 Dr.Sör Kálmán válasza:
Nem. Ez Psychotikus Nácizmus. Nagyon ritka, alig van róla feljegyzés, mert nem tudni mi okoza, illetve, hogy mi a gyógyír rá.
2011. febr. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!