21 éves vok. Velem van a gond? :S
Sziasztok!
A mai lányokat nehéz megérteni. Túlságosan befolyásolja őket a média, a környezet, a szappanoperák. Nagyon nehéz olyan lányt találni, aki 18-20évesen elég komoly egy érett kapcsolathoz. Ilyenkor még a shoppingolás, pasizás, bulik mennek...
Persze tisztelet a kivételnek.
Én 24vagyok, és bár nem lehetünk együtt, mindent megteszek azért, hogy változzon. Nem riaszt vissza a sok nehézség.
Ne adjátok fel, vannak olyan csajok, akiket szeretnétek, és akik viszonoznák ezt, csak lehet, nem jó helyen keresitek!
24L
én így vok a pasikkal... volt pár kapcsim, mindig a "hülyék" találtak meg...elegem lett, és már nem feccölök fölös energiát 1 kapcsiba ...f*szt bármikor találok, veszekedés, féltékenység, állandó ellenőrízgetés meg nem hiányzik...így van mint előttem mondták, te is rájössz majd . :)
20/L
Ez nem a lanyokkal vagy a fiukkal van igy hanem egyes emberekkel. Egsyzeruen van aki ilyen. En 14 eves korom ota kapcsolatot szertnek na de veelm soha senki. Ugy, hogy most en is atmentem hulyebe es osze visza pasizok bulizok pont ugy ahogy fent leirtad. Ilyen az elet.
19L
Szia!
Dr.Sör Kálmán vagyok psychológus. A kapott információkból arra következtetek, hogy Psychotikus Nácizmusban szenvedsz. Ez egy nagyon ritka és gyógyíthatatlan agyrém, amely mumusod lesz életed végéig és tovább. Sikeres gyógyszer tesztet még nem végeztek el, így jelen állapotban, a betegség gyógyítása nem lehetséges!
Pár hasznos tanács: Ne fogyassz rákot, vagy bármilyen tengeri állatot és kerüld el a csonthélyas mediterrán gyümölcsöket.
Tisztelettel: Dr. Kálmán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!