Velem van a gond vagy a csajjal, hogy nem fért be?
Mindkettőtökkel. A legnagyobb baj a korotok.
Amúgy veled nem lehet gond. Csak még nincs felkészülve rá a csaj.
De ez nem gond.
Veled van a baj!
15 percig bírtad csak?
Lehet arthritises a kezed, fordulj vele azonnal orvoshoz, és kapsz rá valamit, amitől majd jobb lesz!
1: 18 éven aluliak nem jöhetnek erre a részre!
2: Te még kis takony vagy ehez!
3: A 14 ÉV ALATTI SZEXUÁLIS EGYÜTTLÉTET A TÖRVÉNY BÜNTETI!! Úgy hogy GRATULÁLOK!! Talán meny vissza még kicsit a játékaidhoz!!!!
Utolsó.. Csak akkor bünteti, ha az egyik fél több mint 18, és nem beleegyezéssel történik. Amúgy meg elég sokan 16 évesen vesztik el.. legalábbis ekörül. 14 vagyok, és a két évvel idősebb pasimmal vesztettem el. És? Túl gyakran általánosítotok már. Lehet hogy két tök normális gyerekről van szó. Mint az én esetemben is. Akkor gáz ez, ha csak a menőség miatt csinálják, meg azért hogy felnőttesebbek legyenek. Ezeket megértem.. De most tényleg: NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK MÁR KÉREMSZÉPEN!!!
Amúgy meg első alkalommal nem mindenkinek jön össze.. :) Nálunk a fiú volt olyan zavarban, hogy fel sem állt szegényemnek. Azóta nincs ilyen probléma.. De egy kérdés: Azért a védekezésre gondoltatok ugye?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:57
"Lehet hogy két tök normális gyerekről van szó."
rátapintottál a lényegre... a hangsúly a gyerek szón van...menjetek inkább legózzatok picit,de 14 évesen ne dugjatok könyörgöm...20 éves korodra akkora pinád lesz hogy megfordul benned egy kombájn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!