20éves srác vagyok, még sose voltam csajjal. Ez a tény a gáz vagy az hogy a társadalom azt diktálja hogy jó nagy nyomorék vagyok mert ez még nem következett be? Mit dúingoljak?
Két dolog van, ami gáz...
1. Leírtad így ezt a szót... dúingoljak. Mi ez már? Ez pl. röhejes.
2. Az itteni válaszoktól teszed függővé, hogy mit csinálsz. Ha itt mindenki azt mondja, hogy gáz vagy, akkor mész és megdugod az első csajt? Igazából én inkább azt javasolnám, hogy ugorj a kútba...
"dúingoljak?"
És csodálkozol, hogy nem dugtál még?
Az üzenetedre válaszolnék...
Csupán azért feltételeztem, mivel megkérdezted, hogy mit csinálj. Ha azt kérdezed, hogy mi a véleményünk, vagy mi mit tennénk a helyedben, az máshogy jön le, mint ez a kérdés... Így ugyanis úgy értelmezhető, hogy azt fogod csinálni, amit mi mondunk.
igazad van! végiggondolva én is ilyeneket válaszolnék egy ilyen kérdésre.
de ezek a válaszok akkor se életképesek mert nem tudjátok h nézek ki és h milyen vagyok,
amúgy pont azaz egyik ok h nem mászok rá az első csajra aki szembejön pedig volt több csaj is akivel lett volna rá alkalom de nem jött be és ennyi...
Á,ne dúingoljál,jobb a vájkentájbíjú vagy a vánábíhepi.
Egyébként mért nem próbálsz inkább kolbászt enni.... ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!