10-es skálán mennyre fáj az első együtlét?
Figyelt kérdés
Lécci azt írjátok meg hogy nektek mennyire fájt.. nem az h ez egyéntől függő!!2011. jan. 20. 20:32
11/24 anonim válasza:
0-1. Nekem nem fájt:D Pedig elég szűk lehettem, mert nem is ment elsőre:D
13/24 anonim válasza:
0. Tényleg egyáltalán nem fájt, pedig minimális vérzéssel is járt.
14/24 anonim válasza:
Nekem nem fájt szóval 0 csak véreztem! 17 éves voltam!
18/L
15/24 anonim válasza:
nekem 9...nem is ment elsőre, csak kb a 10. próbálkozás után. egy nagyon picit vérzett, és miután megtörtént az első, még pár alkalommal fájt eleinte.
17/24 anonim válasza:
Ez nagyon egyéntől függő. Én 15 voltam és amikor megtörtént a behatolás épp hogy csak egy percig éreztem feszítő érzést. Ezt nem is nevezném fájdalomnak:) Csodálatos volt:)
De ha érzed a barátod közelségét bármilyen fájdalom "elmúlhat", mert nem ezzel foglalkozol :)
18/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. jan. 21. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!