Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 év körüli csaj vagy aki...

18 év körüli csaj vagy aki szűz is?

Figyelt kérdés

Csak azért raktam fel ilyen hülyén a kérdést mert nem fogadja el másképp ez a hülye gyakori kérdések oldala!Tehát igazából azt szeretném kérdezni hogy van e közetetek olyan 18 év körüli csaj aki tisztességes még mindig és a mellett nagyon szép és csinos?Tehát nem kell azt gondolni magadról hogy önző vagy, de aki ezt így gondolja magáról jelezze már itt.Ezt azért kérdezem mert azt mondják hogy a mai világban úgysem fogok olyan lányt találni aki szűz,gyönyörű, csinos és még ismerkedne is velem. =(.De engem ez fel idegesít és szeretnék mindennél jobban egy olyan barátnőt akihez nem nyúltak hozzá és aki viszont szeretne egyszer engem is nagyon...szerintem ennél szebb nincs.

21/F

2011. jan. 20. 12:02
1 2 3 4
 31/37 dettee válasza:

Kedves Kérdező! Örülök, hogy így gondolod, és hidd el, vannak olyan lányok, akik pont az ilyen fiúkat keresik, mint te!!(és persze ők is aggódnak, hogy nincs ilyen ;)

Én 19 leszek nemsokára(L), és hálás vagyok azért, hogy van egy olyan értékem, ami majd csakis a férjemnek adhatok(ha lesz:), és borzasztóan nem érdekel, ha mások ezért hülyének gondolnak :)

2011. jan. 23. 23:23
 32/37 A kérdező kommentje:

Nem kell foglalkozni velük,én nem vagyok hívő vagy ehhez hasonló,de nincs annál szebb ha egy lány értéke megvan.Most akar velem össze jönni egy lány ,fiatal még, de nem szűz.És az egyik haverommal volt együtt 6 hónapig....

nagyon rossz érzés.. nah mindegy

2011. jan. 24. 00:31
 33/37 anonim válasza:
Egyáltalán nem meglepő a kérdés. A volt osztályomban a lányoknál 13 éves kor felett mindenkin átmentek vagy 6-an. Hiába. K..vák világa
2011. jan. 25. 01:03
 34/37 A kérdező kommentje:
Na igen... =(
2011. jan. 25. 03:24
 35/37 anonim válasza:
17/L és büszke:D
2011. jan. 30. 22:48
 36/37 A kérdező kommentje:
Akkor dobj egy msn címet...had lássalak ha már ilyen büszke vagy. =)
2011. jan. 31. 01:51
 37/37 anonim válasza:
Van, 20/L, okkal. Fogalmazzunk úgy, hogy elfelejtettem sorba állni, amikor az szépséget osztogatták.
2011. febr. 3. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!