Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 év körüli csaj vagy aki...

18 év körüli csaj vagy aki szűz is?

Figyelt kérdés

Csak azért raktam fel ilyen hülyén a kérdést mert nem fogadja el másképp ez a hülye gyakori kérdések oldala!Tehát igazából azt szeretném kérdezni hogy van e közetetek olyan 18 év körüli csaj aki tisztességes még mindig és a mellett nagyon szép és csinos?Tehát nem kell azt gondolni magadról hogy önző vagy, de aki ezt így gondolja magáról jelezze már itt.Ezt azért kérdezem mert azt mondják hogy a mai világban úgysem fogok olyan lányt találni aki szűz,gyönyörű, csinos és még ismerkedne is velem. =(.De engem ez fel idegesít és szeretnék mindennél jobban egy olyan barátnőt akihez nem nyúltak hozzá és aki viszont szeretne egyszer engem is nagyon...szerintem ennél szebb nincs.

21/F

2011. jan. 20. 12:02
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
22 ig szűz voltam, és bár én nem tartottam magam szépnek de nagyon sok a visszajelzés most is és akkor is ugyhogy csak elhiszem:)
2011. jan. 20. 15:34
 12/37 anonim ***** válasza:

Szia,én 18 éves lány vagyok és szűz és én szerintem is sok ilyen lány van csak tényleg nincs rájuk írva XD

Szívesen megismerkedem veled :)

2011. jan. 20. 15:55
 13/37 anonim ***** válasza:

Sok ilyen lány van, és hát azokról is megvan a véleményem, akik az ellenkezőjét hiszik...

22/L

2011. jan. 20. 16:26
 14/37 anonim ***** válasza:

a szomorú valóság az, hogy aki 18 évesen is szűz csaj létére annál 3 ok van:

-mélyen vallásos

-nem túl szép

-és aki túl erkölcsös

Egyik sem jó választás.Én belerohantam a 2. opcióba, és mindketten szenvedtünk a kapcsolatunk alatt....

2011. jan. 20. 19:49
 15/37 anonim ***** válasza:

Utolsó:13:43-as vagyok és te egy nagy idióta vagy!!!

Olvasd el amit én írtam és barátnőm tudod eggyikbe sem tartozott és tartozik egyszerűen csak balf*szokat fogott ki és jobb is hogy dobta őket mert mint kiderült időben azok a tipikus mai gyökérfiúk voltak nem a normálisabb típusok mint én,arról meg hogy rossz emberismerő nem tehet ennyi a történet.

2011. jan. 20. 19:53
 16/37 anonim ***** válasza:

ha olyan jóbőr lenne a csajod öreg,már tutira felúzták volna.

am meg el ne szálj magadtól.

2011. jan. 20. 20:12
 17/37 anonim ***** válasza:

20:12

Te se!!!

Amúgy minden fiú kapna utána csak épp olyan szép lány és a stílusod alapján elég nagy gyökér vagy!

UI:Sztem te vagy elszállva nekem nem szokásom.

2011. jan. 20. 20:25
 18/37 anonim ***** válasza:

Nem akarok belemenni a vitába de lehet, hogy felpróbálták volna de csaj nem akarja akkor nem fogják és nincs igazad miért neked idáig mindenki összejött,engem már 5 20 év feletti fűzött és egyikkel se feküdtem le és szerintem meg a fiúk szerint sem vagyok csúnya :P

Te meg egy paraszt vagy(és nem kicsit vagy elszállva)!

L18

2011. jan. 20. 21:24
 19/37 anonim ***** válasza:

20:25 vagyok

Köszi 21:24 és rendes tőled hogy legalább te normálisan látod ezeket:)

2011. jan. 20. 21:28
 20/37 anonim ***** válasza:
Nincs mit,csak józanul gondolkozok nem egy parszt fejével :D
2011. jan. 20. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!