18 év körüli csaj vagy aki szűz is?
Csak azért raktam fel ilyen hülyén a kérdést mert nem fogadja el másképp ez a hülye gyakori kérdések oldala!Tehát igazából azt szeretném kérdezni hogy van e közetetek olyan 18 év körüli csaj aki tisztességes még mindig és a mellett nagyon szép és csinos?Tehát nem kell azt gondolni magadról hogy önző vagy, de aki ezt így gondolja magáról jelezze már itt.Ezt azért kérdezem mert azt mondják hogy a mai világban úgysem fogok olyan lányt találni aki szűz,gyönyörű, csinos és még ismerkedne is velem. =(.De engem ez fel idegesít és szeretnék mindennél jobban egy olyan barátnőt akihez nem nyúltak hozzá és aki viszont szeretne egyszer engem is nagyon...szerintem ennél szebb nincs.
21/F
Szia,én 18 éves lány vagyok és szűz és én szerintem is sok ilyen lány van csak tényleg nincs rájuk írva XD
Szívesen megismerkedem veled :)
Sok ilyen lány van, és hát azokról is megvan a véleményem, akik az ellenkezőjét hiszik...
22/L
a szomorú valóság az, hogy aki 18 évesen is szűz csaj létére annál 3 ok van:
-mélyen vallásos
-nem túl szép
-és aki túl erkölcsös
Egyik sem jó választás.Én belerohantam a 2. opcióba, és mindketten szenvedtünk a kapcsolatunk alatt....
Utolsó:13:43-as vagyok és te egy nagy idióta vagy!!!
Olvasd el amit én írtam és barátnőm tudod eggyikbe sem tartozott és tartozik egyszerűen csak balf*szokat fogott ki és jobb is hogy dobta őket mert mint kiderült időben azok a tipikus mai gyökérfiúk voltak nem a normálisabb típusok mint én,arról meg hogy rossz emberismerő nem tehet ennyi a történet.
ha olyan jóbőr lenne a csajod öreg,már tutira felúzták volna.
am meg el ne szálj magadtól.
20:12
Te se!!!
Amúgy minden fiú kapna utána csak épp olyan szép lány és a stílusod alapján elég nagy gyökér vagy!
UI:Sztem te vagy elszállva nekem nem szokásom.
Nem akarok belemenni a vitába de lehet, hogy felpróbálták volna de csaj nem akarja akkor nem fogják és nincs igazad miért neked idáig mindenki összejött,engem már 5 20 év feletti fűzött és egyikkel se feküdtem le és szerintem meg a fiúk szerint sem vagyok csúnya :P
Te meg egy paraszt vagy(és nem kicsit vagy elszállva)!
L18
20:25 vagyok
Köszi 21:24 és rendes tőled hogy legalább te normálisan látod ezeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!