Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 év körüli csaj vagy aki...

18 év körüli csaj vagy aki szűz is?

Figyelt kérdés

Csak azért raktam fel ilyen hülyén a kérdést mert nem fogadja el másképp ez a hülye gyakori kérdések oldala!Tehát igazából azt szeretném kérdezni hogy van e közetetek olyan 18 év körüli csaj aki tisztességes még mindig és a mellett nagyon szép és csinos?Tehát nem kell azt gondolni magadról hogy önző vagy, de aki ezt így gondolja magáról jelezze már itt.Ezt azért kérdezem mert azt mondják hogy a mai világban úgysem fogok olyan lányt találni aki szűz,gyönyörű, csinos és még ismerkedne is velem. =(.De engem ez fel idegesít és szeretnék mindennél jobban egy olyan barátnőt akihez nem nyúltak hozzá és aki viszont szeretne egyszer engem is nagyon...szerintem ennél szebb nincs.

21/F

2011. jan. 20. 12:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Bocsi már írni sem tudok,csak vizsgám volt még, ma az utolsó végre :P

*paraszt*

2011. jan. 20. 21:42
 22/37 anonim ***** válasza:
Semmi gond értettem így is:)És remélem jól sikerülnek a vizsgáid:)
2011. jan. 20. 21:43
 23/37 anonim ***** válasza:
Kösszi,idáig mind sikerült és jól,csak nagy fába vágtam a fejszémet a pénzüggyel XD
2011. jan. 20. 21:49
 24/37 anonim válasza:
19 múltam : ) Szűz vagyok : ) és igen szépnek tartom magam : ) S nem csak én mások is : )
2011. jan. 20. 22:29
 25/37 A kérdező kommentje:
Bárcsak minden női kommenthez lenne kép.Én a kérdésem elá azért nem raktam linket az arcomról mert aztán lett volna olyan aki felismer és elég égő lett volna, társkeresős beütésű lett volna.És nagyon sokan félre értettek.Szó sem volt arról hogy nekem csak a külső számít és hogy nem nyúltak hozzá!A belső az ami igazán fontos egy nőben, mert nagyon sok olyan nőt elküldtem a f.omba akik gyönyörűek voltak szexik de olyan beképzeltek hogy borzasztó.Ki nem állhatom az olyanokat.Nem egózásból beszélek de én sem vagyok eldobott fiú,csak hogy tisztába legyetek vele,de ezt nem tudom úgy fogalmazni hogy ne legyen önző,beképzelt beütésű,szívem szerint raknék képet és lányok őszinte véleményét kérném,de nem kckáztatok...Minden esetre én csak kíváncsi voltam a kérdésemre adott válaszokra,bár volt egy lány aki írta,hogy megismerkedne velem.Ezt bóknak vettem.Köszönöm a válaszokat...majd összejön valami...de ideje lenne már...
2011. jan. 21. 01:19
 26/37 anonim ***** válasza:
inkább legyek elszállva magamtól, mintsem higgyem azt hogy szép barátnőm van, miközben meg egy bányarém, és csakazért vagyok együtt vele ,merthogy én vagyok neki az első.
2011. jan. 21. 13:07
 27/37 anonim ***** válasza:

19 vagyok és még szűz. Régebben nem volt önbizalmam, és nem volt különösen szép sem, de kb. 1 éve változtattam, külsőleg és belsőleg is.

Ma sem tartom magam átlagosnál többnek, viszont - minden egoizmus nélkül - rajzanak körülöttem a férfiak, és többnyire gyönyörűnek mondanak. Illetve azt hangoztatják, van "kisugárzásom" (na ez szerintem régen nem volt).

Többen akartak már komoly kapcsolatot velem, de én egyszerűen nem voltam szerelmes. Pedig remek embereket ismerek, tényleg nagyon sok kedves, értelmes srác próbálkozott már be, de még nem éreztem, hogy valamelyikkel szeretnék együtt lenni...

2011. jan. 21. 13:44
 28/37 A kérdező kommentje:
Fantasztikus,lehet te vagy álmaim nője,csak éppen én,neked nem lennék az =) Ez mindig így van... =/=/
2011. jan. 21. 17:41
 29/37 anonim ***** válasza:
17 vagyok, még mindig szűz pedig több mint 1 éves párkapcsolatom van a párom 29 , erősen vallásos vagyok , és a párom tisztel ezért , sztem BÜSZKE lehetek rá! Lehetnénk többen =)
2011. jan. 22. 15:07
 30/37 A kérdező kommentje:

Királylányka"

Ez szép idő, és te egy fain csaj vagy,aki tisztességes,és lehetnétek valóban többen is...

Mindegy szerintem ahány ember annyiféle válasz és vélemény...már nem is érdekel a kérdés nagyon...rögtönzök valamit...az ember ha nem harcol, nem lesz szerencséje.

sya

2011. jan. 23. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!