Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 év körüli csaj vagy aki...

18 év körüli csaj vagy aki szűz is?

Figyelt kérdés

Csak azért raktam fel ilyen hülyén a kérdést mert nem fogadja el másképp ez a hülye gyakori kérdések oldala!Tehát igazából azt szeretném kérdezni hogy van e közetetek olyan 18 év körüli csaj aki tisztességes még mindig és a mellett nagyon szép és csinos?Tehát nem kell azt gondolni magadról hogy önző vagy, de aki ezt így gondolja magáról jelezze már itt.Ezt azért kérdezem mert azt mondják hogy a mai világban úgysem fogok olyan lányt találni aki szűz,gyönyörű, csinos és még ismerkedne is velem. =(.De engem ez fel idegesít és szeretnék mindennél jobban egy olyan barátnőt akihez nem nyúltak hozzá és aki viszont szeretne egyszer engem is nagyon...szerintem ennél szebb nincs.

21/F

2011. jan. 20. 12:02
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék ilyet, viszont 16-on fölüli szűz lány nem igazán akad egyátalán.
2011. jan. 20. 12:12
 2/37 anonim válasza:
100%
én! 17 éves. mindenki csodálkozik ezen nem hiszik el. de most nem ismerkedés miatt irtam le. csak mert van még ilyen.
2011. jan. 20. 12:22
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a szüzesség megléte vagy meg nem léte független az illető személyiségétől, értékeitől, így az érintetlenségre vonatkozó vágyaid ellentétben állnak a szerelemre való vágyaddal. Ellenben az, hogy legyen gyönyörű és mellé szűz is, arra enged következtetni, hogy számodra a belső teljesen másodlagos, csak nézzen ki jól és "ne legyen használt".

Na és itt van a probléma: az ilyen nők hamar elveszítik, hiszen sosem nézte senki a belső tulajdonságaikat, csak a külsejüket, így hát aszerint is kezdtek viselkedni.

Aki viszont gyönyörű, intelligens, és még 18 évesen is szűz, az sosem kezdene olyannal, aki nem a belső tulajdonságait helyezi előtérbe. Az gyönyörű és okos nők könnyedén átlátnak a férfiakon, elvégre ezért szüzek még: volt annyi eszük, hogy nem dőltek be a hamis udvarlásoknak.

2011. jan. 20. 12:23
 4/37 anonim válasza:
100%
2. vok és az utolsó teljesen jól megfogalmazta!!!!!!!!!!
2011. jan. 20. 12:26
 5/37 anonim válasza:
100%

Szerintem a 18 év körüli szűz lányok nem ritkák, mint a fehér holló, csak ugye nincs kiírva a homlokukra, hogy SZŰZ +18 ...szóval van esélyed ilyent találni:)

20/szűz lány :))

2011. jan. 20. 12:27
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyet ismertem, azt is múlt héten b*szták meg... Nincs több.
2011. jan. 20. 12:56
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
itt van még egy 20/L
2011. jan. 20. 12:59
 8/37 anonim válasza:
50%
Akit én ismertem ,az állítólag leszopott egy lovat Olaszban
2011. jan. 20. 13:32
 9/37 anonim ***** válasza:

Mikor tavaly összejöttem barátnőmmel akkor ő 18 és fél is elmúlt én 19 közel 20 voltam és nagyon örültem neki hogy nem csak én hanem ő is szűz volt:)és pont olyan lány amit te is írtál hogy tisztességes,becsületes,őszinte,aranyos,kedves,édes,

humoros,megértő:)és mindezek mellett csodaszép és szexy,vékony,magas lány tetőtől talpig:)ezért is lepett meg persze pozitívan hogy még ő is szűz nem csak én:)Szilveszterkor meg átestünk a dolgokon és úgymond szűztelenítettük egymást:)Azóta meg élvezzük egymást és gyakorolgatjuk a dolgokat hisz gyakorlat teszi a mestert:)

20/F

2011. jan. 20. 13:43
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia,szerintem sokan vannak 18 éves szűz lányok :)

Én is az vagyok,de nagy igazságot írt le 12:23-as hozzászóló. Meg tényleg fura hogy neked csak az a fontos, hogy senki "nem nyúlt hozzá" ,ez nagyon nem jó hozzáláss :(

Egy csaj szemével ez nagyon taszító!

Szerintem ne görcsölj ilyeneken majd lesz valaki akivel összejön,de ha szereted akkor nem mindegy,hogy szűz-e vagy sem?

De ha Pest közeli vagy, beszervezem neked az egyik barátnőmet és a többi rajtad múlik :)

2011. jan. 20. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!