Az igaz, hogy aki elvette a szuzessegemet, ahhoz egy eleten keresztul kotodni fogok?
koszi a valaszokat, hat igen, hajlamos vagyok erosen a nosztalgiara es ezt kellene lekuzdenem.
O jobban elvan mint en, mert o utazott haza. en ugyanabban a kornyezetben maradtam ahol hatalmas az ur amit maga utan hagyott. konnyen mondja, hogy a jelenre koncentraljak.
pedig ezt kellene.
nosztalgia-olo otletek esetleg? :)
Nosztalgia ölő ötletek.. Sajnos csak annyit tudsz tenni, hogy ha eszedbe jut, másra gondolsz, tv-zel, elmész otthonról, zenét hallgatsz. Önkontroll...
Szerintem (saját tapasztalatból adódóan) mindig lesznek olyan pillanatok, amikor egyedül vagy, amikor nem tudsz elaludni, amikor eszedbe jut, és rá fogsz gondolni.
De szerintem ez így van rendjén. Ha szeretsz valakit gondolsz rá. Én is gondolok a volt barátomra akit szerettem, de most van másik párom, akit mégjobban szeretek. Egy folyamat az egész, egyre kevesebbet gondolsz majd rá, ehhez persze az is kell, hogy ne találkozzatok, ne b eszélgessetek, meg hasonlók
JAJ DEHOGY!!!!!! Önmagában annak nincsen "kötő ereje", hogy ő vette el a szüzességedet. Ez csak egy hülye mítosz. Nem születik a szűzhártya átszakításával semmiféle extra spirituális kötelék.
Ha kötődsz hozzá, ez a kapcsolat (megszokás? nosztalgia? félelem az újtól?) miatt van, ez akkor is meglenne, ha ő a 3. vagy a 10. lett volna életed során.
Nyugi, nem igaz! Csak beleszerettél és még nem sikerult teljesen elfelejtened! Majd az ido begyógyítja a sebeket, vagy nem:))) Nekem pl. volt egy sima haverom aki miatt már egy fél éve fáj a szivem, de ez már más téma!!!
Amúgy honnan valósi az a pasid?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!