Aki elvette a szuzessegemet, ahhoz mindig kotodni fogok?
Ez attól függ, hogy milyen volt a kapcsolatotok. Nekem az első 16 évesen volt, a pasi 28 volt, nem csináltunk nagy ügyet a dologból, a pasi nem is tudta hogy szűz vagyok. aztán 5 hónapig együtt voltunk. Ennek lassan 3 éve, és egyáltalán nem befolyásolja az életemet. Nem érzem hogy kötődnék hozzá, havonta ha egyszer eszembe jut. Szerintem a jelen számít. Persze mindig fogsz rá emlékezni, de nem ez fogja megalapozni a további életedet:)
L
Van egy oxitocin nevű hormon, amely izgalmi állapotban termelődik, és kötődést okoz. Nagy a valószínűsége annak, hogy erősen kötődni fogsz ahhoz, aki elvette a szüzességedet.(asszem, a többi partneredhez is)
Ez a hormon mind2 félben termelődik, tehát mindketten kötődni fogtok egymáshoz.
Olvastam erről, érett, felnőtt nők buknak ki, amikor megnősül a férfi, aki elvette a szüzességüket. Szóval vigyázz, kivel fekszel le! :-)
Nem tudom..én kötődök nagyon a barátomhoz(ő vette el)pedig nem vagyok belé szerelmes,szakítani is akartam, de nem bírtam.Szóval van benne vmi:)
18/L
hát én abszolut nem kötődöm, anno szerelemnek gondoltam, de nem volt az, csak az ő részéről!
én inkább örülök, h vége, és a mostani páromhoz kötődnék sztem ha szakitanánk is mert vele sokkal jobba szex!
19L(17 voltam az elsőnél)
Én viszont valamien szinten kötödök az illetőhőt:)
mivel mindig az életem része lesz
pl ha gyerekem majd meg kérdi h én kivel voltam előszőr vagy ilyesmi eszembe fog jutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!