Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nőgyógyásznál hogy van?

Nőgyógyásznál hogy van?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szűz vagyok, de egyéb okok miatt el kellett mennem nőgyógyászhoz. S mikor 1* voltam akkor nem is éreztem szinte hogy az "kacsát" behelyezte...

most voltam egy hete megint, mert kellenek papírok.

Szóval mikor betette a "kacsát" majdnem összepisiltem magam... ez most nagyon fájt! s mikor utána még az ujjaival megvizsgált az is... gondolom azért, mert most a szerkezetet jobban "belémrakta" :s mint multkor így a kérdésem az lenne : hogy lehetséges, hogy a szűzhártyámat is sértette, netán elszakította?? ( vagy félpercig vagy 1 percig bent volt az a szar..)

Kérlek csak komoly válaszokat : )

2011. jan. 18. 22:26
1 2 3
 21/27 Kimus válasza:
Énis voltam még régen. Eléggé kellemetlen volt... de nem nyul föl addig szal nyugodj meg :D
2011. jan. 20. 23:21
 22/27 anonim válasza:
Hát ez elég érdekes... én is azt javasolnám h válts orvost nagyon gyorsan és sztem be ne tedd hozzá többet a lábad. Én is szűz voltam mikor először voltam nőgyógyásznál és nekem mondta is h nem tud rendesen megvizsgálni mert még szűz vagyok, szoval belém nem dugott semmit.
2011. jan. 21. 00:14
 23/27 anonim ***** válasza:
Az azért nem mindegy ám, h miért volt nőgyógyásznál! Mert ha valami hüvelyi fertőzés, stb, akkor valahogy csak meg kell vizsgálja, nem? Bár másodszor is úgy kellett volna neki, mint elsőre, szóval lehet h tényleg jó lenne orvost váltani így. :S Vagy hát nem tudom. Én 1x voltam ilyen gombás / baktériumos fertőzéssel, és nekem akkor azért fájt, nem azért mert az orvos volt durva. De ha az egyéb ok valami más volt, akkor tényleg az orvos hibája, ez viszont nagyon nem mindegy.
2011. jan. 21. 00:49
 24/27 anonim válasza:

Hát én nem tudom. Egyik barátnőm még gyerekkorában került nőgyógyászhoz egy strandon elkapott fertőzéssel, tehát ha gyerekeket meg tudnak úgy vizsgálni és kezelni, hogy nem repesztik szét őket, akkor ennek tiniknél is működnie kéne. Egy leoltással meg lehet állapítani, hogy mi okozza a fertőzést, és ahhoz nem is kell szerintem a kacsa, hogy egy hurkapálcát beléddugjanak. Én már nem vagyok szűz, de még így is rohadt kellemetlen az egész.

Attól meg nem kell annyira tartani, hogy vérezni fogsz a szüzességed elvesztésekor, mert nem mindenki vérzik. Én egyáltalán nem véreztem, mert a fiú óvatos volt és gyengéd. Nem kell egyből betömni a lyukat.

2011. jan. 21. 02:03
 25/27 A kérdező kommentje:

köszönöm Szépen : )

amúgy továbbtnaulás miatt kellett.. bizonyos iskolákba kérnek nőgyógyászati leletet...

2011. jan. 21. 22:33
 26/27 anonim válasza:
mi az a kacsa?
2011. febr. 7. 16:32
 27/27 A kérdező kommentje:
Az egy nőgyógyászati vizsgáló eszköz : ) google ba keress rá... : )
2011. febr. 8. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!