Milyen érzés nőgyógyásznál lenni, elmenni hozzá? Tapasztaltak írjanak és kérlek ne hülyeséget
egy általában perverz FÉRFI nyúlkál nálad ott lent és uuhh..
mikor nőgyógyásznál vagytok nem ciki meg mit csinál? jah van nem férfi nőgyógyász mit csinál mikor ott lent nyúlkál
azt kéred h ne írjunk hülyeségeket, de már te magad írod a hülyeségeket.
miazhogy perverz férfi nyúlkál???
miért lenne ciki? aki normálisan tekint önmgaára, és a világra annak ez nem ciki, hanem egy természetes dolog.
és miazhogy mitcsinál a nem férfi nőgyógyász amikor lent nyúlkál? ugyanazt amit egy férfi nőgyógyász.
te hányéves vagy amúgy? 7?
Nem ciki. Ő egy orvos, orvosi szemmel néz rád, és igenis el kell hozzá menni, mert sok súlyos betegség van ami a petefészekben kezdődik.
Egyébként a női nődokikról csak annyit hogy egyszer a tiniambulencián voltam egy női orvosnál, vagyis csak lettem volna ha bemertem volna menni, 16 éves lánykát aki előttem volt úgy kizavarta a lába sem érte a földet. Na azóta női nődokihoz nem megyek.
Miért nem anyukádat, vagy nagymamádat kérdezed?
A nőgyógyász is orvos!
15:54 Uh, még egy nagybetűsm@rha! A belgyógyásznak milyen lehet a belső perverziója? Fogorvos? Semmi! A tudatlanság szólalt meg!!!
Semmi gond nem lesz a nőgyógyásznál, olyan mint a többi orvos! Annyival másabb, hogy a nőgyógyászdoki ott nézi meg ahol más nem igen láthatja.
Nem fog fájdalmat okozni! Ez nagyon fontos hogy tudd! Minden amit tesz Te érted teszi!
Szoktál fogorvoshoz menni? Az is olyan csak ott fogadat nézik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!