nemértem mit kell ilyeneken parázni. Ha például lenne férfigyógyász én külön azt szeretném hogy ne egy férfi fogdosson ott hanem egy nő. Bár igaz hogy mindegy mert nem mint nő hanem mint orvos nézné de akkor is ha férfi lenne az olyan meleges. szóval örülj hogy nem egy nő lezbizik ott veled. De ez végülis tényleg csak vicc. Ha tegyük fel vakbeled lenne akkor is szemérmeskednél az orvos előtt hogy te nem mutatod meg a vakbeled mert szégyenlős vagy?
2009. nov. 27. 16:08
12/17 anonim válasza:
ja és paciensek jönnek mennek. Te leszel csak aznap a századik aki bemegy a rendelőbe.
2009. nov. 27. 16:10
13/17 anonim válasza:
azért a nőgyógyászat szemérmesebb mint egy fogorvos vagy egy belgyógyász és sok nő tart a nőgyógyásztól ha nem is mindenki fejében de sokaknak fordul meg amit leírtam és egyenlőre nem kell ilyen jelzőkkel illetni köszi:)
2009. nov. 27. 16:10
14/17 anonim válasza:
te aztírtad h nemérdekel h mások mit reagálnak arra amit írtál...akkor mi a f@szér jársz ide vissza és kommenteled azokat akik arra a nagyokos kijelentésedre írtak vmit?:D:D:D
de amúgy télleg hülye vagy, mert mégcsak megsem értetted h mire célzott a belgyógyász példával az illető.
úgyértette hogy szerinted a belgyógyász akkor milyen indíttatásból lesz belgyógyász??? odáig van a belekért, meg a gyomorért?:D mertha szted a nőgyógyász odáig van a punciért, akkor egy belgyógyász meg a belekért, a fogorvos meg a fogakért:D
2009. nov. 27. 16:15
15/17 anonim válasza:
16:15 Végre Te érteted mit írtam. Tehát nem csak olvasok (mint itt sokan), hanem érted is amit írok/írnak. :)
2009. nov. 27. 16:18
16/17 anonim válasza:
f@aszom kivan hogy itt minden második ember paraszt képzeld el visszaírok mert érthetőbbé akartam tenni és attól még úgyanúgy nem érdekel mert ezzel nem változtatsz semmin és igen nyílván azért lesz valaki az ami mert érdekli.. attól függetlenül amit írtam úgyanúgy megyek férfinőgyógyászhoz mert ezvan és nem gondolok mindig arra amit írtam csak szerintem egyszer mindenki elgondolkozik ezen...
2009. nov. 27. 16:36
17/17 anonim válasza:
Most miért kell rinyálni,ha egy férfi a nőgyógyász?!Amiatt senki sem panaszkodik,hogy a katonasági orvosi alkalmasságin redvás öregasszonyok fogdossák a farkunkat,és végeznek prosztata vizsgálatot?!Jó,természetes annak se örülnénk ah férfi tenné ugyanezt...de hát mindent nem lehet (:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!