Nőgyógyásznál hogy van?
Sziasztok. Szűz vagyok, de egyéb okok miatt el kellett mennem nőgyógyászhoz. S mikor 1* voltam akkor nem is éreztem szinte hogy az "kacsát" behelyezte...
most voltam egy hete megint, mert kellenek papírok.
Szóval mikor betette a "kacsát" majdnem összepisiltem magam... ez most nagyon fájt! s mikor utána még az ujjaival megvizsgált az is... gondolom azért, mert most a szerkezetet jobban "belémrakta" :s mint multkor így a kérdésem az lenne : hogy lehetséges, hogy a szűzhártyámat is sértette, netán elszakította?? ( vagy félpercig vagy 1 percig bent volt az a szar..)
Kérlek csak komoly válaszokat : )
Hát kicsit véres lett a zsepi... de csak picit.
hogy nézzem meg h elszakadt-e? :O hát bocs : ) de ilyent még nem hallottam xĐ
most lehet hogy egy újabb hülye kérdés, de
ha mondjuk elszakadt, akkor szeretkezéskor kevésbé fog fájni??
fenéket nem szóltam :/
már mikor előszőr voltam akkor szóltam neki... akkor gyengéd volt..
most mondtam neki s mintha meg se hallotta volna... jó próbált poénkodni, de bazki :/ tiszta szar volt xĐ
hmm... és mi fáj jobban, amikor behatolnak vagy mikor elszakítják? mert én tartok attól, hogy hogy fogok ennyire kitágulni :/
Hát lehet, hogy váltok... : )
tökre izgulok, mert kb egy hónapon belűl szeretkezni fogok : ) s attól tartok, hogy nagyon vérezni fogok :/ a fájdalom okés , de a vérzés :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!