Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nőgyógyásznál hogy van?

Nőgyógyásznál hogy van?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szűz vagyok, de egyéb okok miatt el kellett mennem nőgyógyászhoz. S mikor 1* voltam akkor nem is éreztem szinte hogy az "kacsát" behelyezte...

most voltam egy hete megint, mert kellenek papírok.

Szóval mikor betette a "kacsát" majdnem összepisiltem magam... ez most nagyon fájt! s mikor utána még az ujjaival megvizsgált az is... gondolom azért, mert most a szerkezetet jobban "belémrakta" :s mint multkor így a kérdésem az lenne : hogy lehetséges, hogy a szűzhártyámat is sértette, netán elszakította?? ( vagy félpercig vagy 1 percig bent volt az a szar..)

Kérlek csak komoly válaszokat : )

2011. jan. 18. 22:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy még meg van-e a szűzhártyád csak meg tudod vagy nem? Ha nem véreztél akkor nem szakadhatott el.
2011. jan. 18. 22:28
 2/27 A kérdező kommentje:

Hát kicsit véres lett a zsepi... de csak picit.

hogy nézzem meg h elszakadt-e? :O hát bocs : ) de ilyent még nem hallottam xĐ

2011. jan. 18. 22:30
 3/27 anonim ***** válasza:
Hát ha véreztél akkor bizony elszakadt, de lehet, hogy csak kicsit szakadt. Megnézni miért ne lehet?:D csak nem tudod hogyan:) úgy hogy az ujjaddal szét nyítod és egy tükröt használsz. De ha ez semmit nem ér akkor az ujjaddal menj el addig és ha sehol nem találod akkor nincs ott. Mivel volt kis vér akkor bizony megeshet.
2011. jan. 18. 22:34
 4/27 anonim ***** válasza:
61%
Tegyük fel, h elszakadt (nem hiszem). És??? Max. annyi "hátrányod" lehet a dologból, hogy ha majd 1x szexelni akarsz kevésbé fog fájni... :P
2011. jan. 18. 22:36
 5/27 A kérdező kommentje:

most lehet hogy egy újabb hülye kérdés, de

ha mondjuk elszakadt, akkor szeretkezéskor kevésbé fog fájni??

2011. jan. 18. 22:36
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmivel kevésbbé:) mert nem tágított, hanem elszakította, ha tényleg szakadt.
2011. jan. 18. 22:38
 7/27 anonim válasza:
Nem szótál neki, hogy szűz vagy? Mert szüzeket elvileg nem lehet kacsával vizsgálni...
2011. jan. 18. 22:39
 8/27 A kérdező kommentje:

fenéket nem szóltam :/

már mikor előszőr voltam akkor szóltam neki... akkor gyengéd volt..

most mondtam neki s mintha meg se hallotta volna... jó próbált poénkodni, de bazki :/ tiszta szar volt xĐ

hmm... és mi fáj jobban, amikor behatolnak vagy mikor elszakítják? mert én tartok attól, hogy hogy fogok ennyire kitágulni :/

2011. jan. 18. 22:41
 9/27 anonim ***** válasza:
Simán ki fogsz tágulni, ne izgulj! Volt már, akibe "nagy voltam", vele finoman kellett bánni az elején, de aztán majdnem bármi mehetett. Menni fog. Ja és válts orvost, ha nem figyel oda!
2011. jan. 18. 22:44
 10/27 A kérdező kommentje:

Hát lehet, hogy váltok... : )

tökre izgulok, mert kb egy hónapon belűl szeretkezni fogok : ) s attól tartok, hogy nagyon vérezni fogok :/ a fájdalom okés , de a vérzés :/

2011. jan. 18. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!