Én még szüz vagyok a barátnöm már nem, tudtok segiteni?
Figyelt kérdés
Elterveztük a Barátnömmel hogy lefekszünk (mind ketten 13-vagyunk) beszélgetünk és amig ki nem derült az hogy ő már nem szüz én nagyon megijedtem.. tudtok valamit tanácsolni hogy kezdjük el stb..2011. jan. 13. 08:52
21/27 anonim válasza:
Heh, nem magamból indultam ki, hülyegyerek, hanem abból a tényből, hogy a cigányok 12-13 évesen már javában párosodnak, és tolják kifele a pulyákat. Nekem 13 évesen eszembe nem jutott volna szexelni. Szánalmas ez a mostani generáció.
22/27 A kérdező kommentje:
Áljatokmárle ezel a cigányozásal Nemvaok cigány fogjátokfel
2011. jan. 13. 20:12
23/27 anonim válasza:
Tudod alap gáz h 13 évesen már 3 pasival volt. KIS RIBI
milessz ebből a világból :/ ..
24/27 anonim válasza:
Szia.Szerintem gyakorolj rajta ameddig lehet,nyugi segíteni fog.Éld ki magad rajta,aztán keress egy normális lányt,akit 13 évesen nem dugott meg a fél megye.Én ezt csinállnám.Sok sikert.
25/27 anonim válasza:
Elég keményen nyomják tifelétek 12évesen ez komoj!jövő héten majd azt fogod kérdezni hogy hogyan kell elvágni a köldökzsinórt igy tovább magyarország!!!!!!!!!!!4
26/27 anonim válasza:
Nekem ez egy kicsit k_rvára gyanús. 12 évesen max egy 13-14 éves kezd egy olyan kislánnyal.. az meg még mivel elégíti ki? Rohadt nagy kamu az egész. Egy 12 éves kislány hogy juthatna el lelkileg odáig, hogy Ő 3 pasival lefeküdjön ? Én 15 vagyok, fél éve járok a barátommal és még mindig tele vagyok azokkal a bizonyos "nem"-ekkel..Magyarország..ez már gáz.
27/27 anonim válasza:
felesleges oltani őket,ha már elkezdik,nincs megállás...
ez a 13 éves is már a 4.pasival fog lefeküdni...
szomorú...én ennyi idősen még barbiztam...
na akkor...hogy a kérdésre is válaszoljak:
óvszert mindenképp húzzál,feküdj rá,és ő segítsen betenni a péniszedet a puncijába,és mozogj előre,hátra.
Ennyi.:)Sok sikert!
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!