Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátnőm? Hogyan tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés
Nagyon visszahúzódó a barátnőm,nem mer az érzésiről beszélni,hogy mi jó neki,mit hogy szeretne...Hogyan tudnék neki segíteni?19/F
2011. jún. 10. 23:07
 1/9 WhiteLabel ***** válasza:
Az ilyen csajok szerintem így születtek, ez van kénytelen leszel tőle megkérdezni mindent amit tudni szeretnél.
2011. jún. 10. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, ha lennének feléd érzései akkor beszélne róla, azért nem beszél róla mert nem érez irántad semmit, és ezzel takarózik hogy ő visszahúzódót....valóban vannak visszahúzódó lányok, de ennyire nem, és az esetek 90%-ban ez csak egy jó kifogás
2011. jún. 10. 23:17
 3/9 WhiteLabel ***** válasza:
Én a mi jó neki, mit szeretne részére írtam, ha nem nekem mondtad hogy hülyeség akkor bocsi.
2011. jún. 10. 23:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy hülyén fogalmaztam,sőt,biztos...Szeret.Azt szokta mondani(meg érzem is),de akkor is belepirul/lesüti a szemeit.
2011. jún. 10. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Hááát, nem merek mit mondani, ha olyan a barátnőd, amilyenre gondolok, félő, hogy elijesztenéd, azzal, ha egy kicsit húznád az agyát a féltékenységgel, az irántad érzett szerelmével..érted, hogy kiugrasaszd a nyulat a bokorból. Am. fiatal nagyon?
2011. jún. 11. 00:00
 6/9 napietus ***** válasza:
lehet, hogy ilyen típus, kissé zárkózott. szerintem idővel meg fog nyílni jobban előtted, de ne erőltesd és ne faggasd. ilyen típus, el kell fogadni.
2011. jún. 11. 00:30
 7/9 A kérdező kommentje:
17 éves.Köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. jún. 11. 07:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Sorstárs :D:D:D

Amúgy szerintem úgy lehet a dolgon segíteni, ha hosszú időn át érezteted vele, hogy biztonságban van, nincs mitől tartania, neked megnyílhat.

2011. jún. 12. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én párom is pont ilyen volt, sőőőt....nem csak hogy az érzéseit nem mutatta, de annyira zárkózott volt, hogy olykor téma se volt amiről beszélhetnénk. Én nagyon sok szeretetet adtam neki és minden érzésem elmondtam, problémáimat úgymond "titkos információkat" hogy lássa bízhat bennem és én is bízom benne. Hónapok kellettek hozzá és türelmesnek kellett lennem de mára már sokkal lazább :)
2011. jún. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!