Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm frigid? Ez normális...

A barátnőm frigid? Ez normális? Hogyan lehetne ezen segíteni?

Figyelt kérdés
Még nem volt féfival. Amúgy nem szokott neki megmerevedni a csiklója és nem okoz számára örömet, ha dörzsölöm a punciját, és soha nem szokott mellesleg masztizni. Ja és fél a szextől.
2008. dec. 24. 16:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt férfival, akkor nyilván meg van illetődve kicsit az új helyzet miatt. Óvatosan bánj vele! Csókolgasd a nyakát, mellét, hasát, combját, ahol csak jól esik neki... Miután kellőképpen ellazult, akkor térj rá csak a lényegre, és ne "dörzsöld", hanem próbáld meg inkább nyalni. :) De ehhez hangulat kell, hogy meglegyen neki, erről nagy részben neked kell gondoskodni.
2008. dec. 24. 16:40
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még nem frigid. Én sem szoktam masztizni, mégsem vagyok. Legalábbis nagyon kicsi rá az esély, hogy az. Sok-sok kényeztetésre van szüksége, és odafigyelésre. Hány éves egyébként? Mert ha túl fiatal, az a félelmét megmagyarázná...
2008. dec. 24. 16:56
 3/21 A kérdező kommentje:
Mindketten elmúltunk már 20. És amúgy nedvesedni sem szokott a bugyija. Egyszerűen nem izgatja fel ...
2008. dec. 24. 17:04
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Fúú, hát akkor nem tudom:S Nem volt neki korábban ezzel kapcsolatban valami rossz élménye? Lehet, hogy egy szexuál pszihológus segíthetne...
2008. dec. 24. 17:08
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

lehet h frigid:S és nem tudom... nekem, személy szerint fura h 20 évesen kicsit sem mozgatja a dolog... oké, mindenki más...de nekem ez akkor is furcsa... nekem már a fiatal havernőm" is furcsa, sokat lóg helyes fiúkkal, azok mindig nyomulnak is rá általában, és nem foglalkoztatja.. egyik sem...semmilyen téren, még sosem volt barátja, nem is nagyon lesz mostanság szerintem

szal lehet h én vok beteg, h ezeket furcsállom:D

2008. dec. 24. 17:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem, csak fiatalkorában túl komolyan vette, hogy bűnnek számít ...
2008. dec. 24. 17:14
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez a gond. Ezen te nem sokat segíthetsz. Szakemberre lenne szerintem szüksége. És te is legyél vele nagyon megértő!
2008. dec. 24. 17:16
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem izgatja fel semmi szexuálisan úgy, remélem később nem lesz számára nyűg a szex ...
2008. dec. 24. 17:19
 9/21 anonim válasza:
100%
Hát tapasztalatból mondom. Át kell esni a dolgon azt mondom. Az én bnőmnek én voltam az 1. (és fordítva is) az jól sikerült azóta mindíg kívánja eléggé. A szex a csajnak is jó első kettő lehet kellemetlen lesz neki de később ha élvezni fogja (sztem) ugyanúgy izgulni fog.
2008. dec. 24. 18:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
ez nem frigiditas. En is 20 eves koromig ilyen voltam, vallasos suliba jartam, ugy ereztem, bun. 21 evesen, amikor talalkoztam elso szerelmemmel, akkor nekem is idobe telt, de mostanra (22 vagyok) imadom a szexet es eppen en vagyok az, aki kettonk kozul mindenbe benne van. AMugy en sem maszturbaltam soha es nem is izgat fel a dolog, ez nem jelent semmit. Ilyen ertelemben keson ertem, gondolom, a baratnod is, banj vele nagyon gyengeden es turelemmel. Sok sikert.
2008. dec. 24. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!