A barátnőm frigid? Ez normális? Hogyan lehetne ezen
segíteni?
11/21 A kérdező kommentje:
És te képes voltál valamire benedvesedni? Mert ő - úgy érzem semmitől sem lesz nedves, a bugyija nem ázik át semmitől ...
Azért az átázás nem fog egyből mennixD
Amugy meg nem is értem amíg nem nedvesedik ne is gondolkozz sexen..addig nyílván télleg csak nyűg lenne....próbáld kicsalogatni belőle a pajzán csajszit:D
2008. dec. 24. 21:23
13/21 A kérdező kommentje:
Ok, de hogy? Próbáltam már fogdosni a mellét, a fenekét csókolózás közben,de nem nedvesedik be rá. Szerintem nem nagyon szereti az új helyzeteket ... :( Nektek mi jön amúgy be, amitől nedvesedtek?
14/21 anonim válasza:
Szia! Próbálj meg mindent megtenni azért, hogy változzanak a dolgok, de ha úgy érzed egy idő után, hogy már a Te vágyad is lankad, hagyd ott a barátnőd, mert súlyos potenciazavarokat okoz a dolog, és maradandó is lehet (van egy szexológus ismerősöm, tőle tudom). Ne haragudj, hogy ilyen kilátásokkal kecsegtetek, de az egészséged fontosabb, mint egy rosszul működő kapcsolat... :)
2008. dec. 25. 00:59
Ha ennyire semmi nem hat rá, akkor csak orvos segíthet.
Akkor is, ha valami hormonzavar van mögötte - és akkor is, ha a vallás tette tönkre az életét. Vidd el őt - magától szerintem félni fog.
MINÉL ELŐBB menjetek!!! Ha ez berögzül nála, az életben soha még csak egy kellemes érzése se lesz! Megtapasztalja a poklot - már itt, a Földön... és ez téged is tönkretehet, hosszabb idő alatt.
2008. dec. 25. 10:18
16/21 A kérdező kommentje:
Lehet, még nem eléggé érett, nem nőtt fel, forrott ki a személyisége és sok elfojtás van benne húszéves létére. Egyszer-kétszer előfordult, hogy ő is élvezte, beindult, de amúgy mindig vonakodik akár a pettingtől is, mindig hárít, hogy majd-majd, pedig egy éve vagyunk együtt és még fél, hogy csak lefektetem és otthagyom. Amúgy mondtam már neki, hogy nem szoktam pazarolni az időmet és ha csak lefektetni akarnám, akkor arra lenne más ... Lehet, kell még várnom vele, mert tényleg szeretem és soha nem a szexért vagyok vele, csak hát éppen kanos vagyok, na ... végtelenségig nem mehet így ...
17/21 anonim válasza:
Szerintem próbáld minél romantikusabbá varázsolni a hangulatot! Fények, zene, stb, de légy türelmes.
2008. dec. 26. 16:39
Lehet,hogy volt egy rossz gyerekkori élménye a témával kapcsolatban és ez lelkileg nagyon kihatott rá...Beszélj vele erről mindenképpen,hogy hogyan tudnátok megoldást találni arra,hogy Ő is élvezze az intimitást, mert anélkül úgy sem fog menni.
2008. dec. 26. 16:41
19/21 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már többször tőle, hogy mi a baj - más téren is, mert erre ráérzek, de soha nem mondja el, mindig nekem kell kitalálnom és akkor sem mondja rá, hogy "igen, ez a bajom". Így nagyon nehéz, hogy érzi az ember, hogy valami nincs rendben, és még csak meg sem mondják neki, hogy mi az ami nem tetszik, hanem ráfogják valami evidens, kézzelfogható dologra. Amúgy a legtöbb dologra érdekes, hogy azt mondja, hogy nem emlékszik, mi hogy volt gyerekkorában ...
Valószínűleg valami nagyon súlyos trauma érte, vagy bigott vallásos környezetben élt.
Nagyon súlyos probléma, és vért fogsz izzadni, mire elérsz valamit. De küzdened kell, mert enélkül borítékolva van a bukás. Orvosért kiált az eset - de, ha el se akar menni, te nem rángathatod el. Próbáld meggyőzni...
2008. dec. 26. 21:23
Kapcsolódó kérdések: