A barátnőm frigid? Ez normális? Hogyan lehetne ezen segíteni?
Trauma nem érte, inkább a bigott vallásosságával lehet a gond, mindent meghatároz az életében. Már beszéltem erről vele, mondjuk elég bizarr dolognak tartom, hogy kislánykorában egy harmadik embernek (gyóntató papnak) elmondja, hogy maszturbált és akkor büntetésből x miatyánkot kiróttak rá, többször is. Nem is rossz gondolat, majd rákérdezem, hogy kikkel került kapcsolatba az egyházból és velük milyen viszonyban volt. Ha olyan paphoz kerül valaki gyerekkorában, akkor ez kihat majd egész életére ... és akkor még nem is beszéltem azokról, akik gyerekeket ... :(
Volt már ilyen lányismerősöm, aki a vallásban találta meg magát, mert kicsi korában egyedül volt, aztán elvégezte az egyetemet, 25-26 évesen állást talált egy szomszédos országban és elköltözött szüleitől. Menet közben rájött, hogy ez a túlbuzgóság inkább káros volt neki ...
Másik lányismerősöm meg 22 évesen is hitt a kétszarvú farkas lényben, nekem kellett nyugtatnom, hogy márpedig ilyen nincs, hogy valakibe beleköltözik, ja és ő is egyik neves egyetemre járt.
Kész tébolyda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!