Én még szüz vagyok a barátnöm már nem, tudtok segiteni?
Figyelt kérdés
Elterveztük a Barátnömmel hogy lefekszünk (mind ketten 13-vagyunk) beszélgetünk és amig ki nem derült az hogy ő már nem szüz én nagyon megijedtem.. tudtok valamit tanácsolni hogy kezdjük el stb..2011. jan. 13. 08:52
11/27 anonim válasza:
13 évesen már 3 pasival?????????
Remélem kamuzott.
12/27 A kérdező kommentje:
őmm Tudod ez az irás az MSN-es forma már kb az egész világon mindenki msn h-san beszél de nempara azért kösz:)
2011. jan. 13. 10:04
13/27 A kérdező kommentje:
Nem mert 12 évesen julius 2-án vesztete el És utána még 2 pasival feküt le :)
2011. jan. 13. 10:06
14/27 anonim válasza:
cigányok vagytok?
amúgy meg gratulálok a válaszadók egy részének, akik azt írják, hogy igen, feküdjenek le 13 évesen...
15/27 A kérdező kommentje:
Nemagadbol indujki:)
Tudod ki a cigány:)?!
2011. jan. 13. 11:21
16/27 anonim válasza:
egyáltalán az mi,hogy valaki 13 évesen már 3 fiúval is volt?!?! ez csak engem háborít fel?barbiezzatok inkább még!
17/27 anonim válasza:
ÚRISTEN TI MÉG KIS GYEREKEK VAGYTOK TESTILEG LELKILEG!!!!MI VAN VELETEK???????????????!!!!!!!
18/27 anonim válasza:
csak én gondolom hogy ez fake?
19/27 anonim válasza:
Szerintem is nagyon korai és én 16 évesen csak tervezgetem egy sráccal, aki szintén tapasztalatlan és nem bánom, hogy nem voltam még senkivel, mert nem szabad csak úgy beleugrani. Fontold meg és vedd számításba, hogy te is csak egy leszel a sok közül! Aki már 13 évesen 3 fiúval volt, az tényleg nem megalapozott kapcsolatra törekszik, csak arra, hogy mindig legyen vele valaki. Abban sem lennék biztos, hogy igazán szeret téged!
20/27 A kérdező kommentje:
Énn ugygondolom hogy igazán szeret mivel 8hónapja vagyunk együt:))
2011. jan. 13. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!