LEszeretnék feküdni a barátommal ő is velem hogy kezdjek hozzáá?
Figyelt kérdés
vagy mit csináljak.. még szűz vagyok és nagyon izgulok..és olyat nem kérek hogy fog jönni magától.. szóval mit csináljak vagy hogy mii ?? kicsit zavart a kérdés de remélem értitek2010. dec. 27. 23:34
11/19 anonim válasza:
14 évesen még nem kéne szexelned...de ha igen, akkor legalább védekezettek, húzzon óvszert...mivel ismerek pár 14 évest,ezért leírom azt is, hogy a farkára kell húzni... és vigyázzatok, nehogy kiszakadjon,megsérüljön...egyébként meg, ha ő nem szűz,akkor már tudja mit kell tennie...kérdés, hogy vigyázni fog-e rád...14 évesen ezt nem várhatjuk el tőle...
22L
12/19 anonim válasza:
de ilyen idiótákat h 14 évesen ezen rimánkodnak agyam eldobom már komolyan mennyetek már legózni meg barbizni nektek ez még nem való
13/19 fioka3 válasza:
előzőnek igaza van.. és amint leírtad, hogy "félsz, hogy ha meglátja a tested" --> nem látott még meztelenül?? és úgy akartok lefeküdni? ó te jó ég.. hova süllyed ez a mai világ.. 14 évesen tanultam mint ökör :-/
14/19 anonim válasza:
Fúúúúú szerintem most mindenki ujjong, hogy te 14 évesen tanultál mint ökör, de talán a kérdéssel kellene foglalkozni.
Ez tényleg magától jön, ne félj, hogy nem fogsz neki tetszeni, mert biztosan tetszeni fogsz neki és főlleg az, hogy végre neki adod magad :D
15/19 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm. :))
és tényleg a kérdésre kellene öszpontosítani..
2010. dec. 28. 22:13
16/19 anonim válasza:
fogj 1 szívlapátot és vágd hátba 3 szor legalább hogy értse a célzást aztán cumizd le olyan istenesen majd 1 jól irányzott here rúgással búcsúzz el tőle majd vágd pofán és ezúttal hagyd érvényesülni
17/19 A kérdező kommentje:
anyádat kéne lapáttal hátba baszni -.-"
2010. dec. 28. 23:15
18/19 zoltán1200 válasza:
sztem tartalékold még azt a lyukat
19/19 A kérdező kommentje:
megvolt jo volt :D
2010. dec. 29. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!