Anyukámnak elmondatam h leszeretnék feküdni a barátommal, azt kérte h várjunk még 2-3 hónapot, tiszteletbe tartjuk a kérését, de nem engedi hogy együtt aludjak a barátommal de miért?
Szerintem fél, hogy a túl nagy kísértés miatt(mármint hogy egy házban alszotok) nem tudod betartani az ígértedet.
Kibírnád, hogy együtt alszotok, és csak alszotok?
Amúgy hány éves vagy, és mióta vagytok együtt?
Szerintem is várd ki. Nem múlik rajta semmi... örülj neki, hogy ilyen jól megértitek egymást.
Megvan már, hogyan fogtok védekezni? És ismeritek már egymást kívül-belül? Mert, ha nem, addig még mindkettőt megtehetitek!
Utolsónak: Az anyukája csak jót akar, nem kellene ellenkezésre buzdítani...
Legyél türelemmel, csak kibírod azt az 1-2 hónapot, és legalább addig is növekszik az izgalom! :)
Tényleg, fogadd meg Anyukád tanácsait. Ő szeret téged a világon a legjobban, nem akar neked rosszat, és ráadásul sokkal tapasztaltabb, mint te. Nem véletlenül mondja, amit mond.
Maradj ilyen tisztességes, mint most, hidd el, hogy nem fogod megbánni :))!
Bocs az OFF-ért: 19:47-es válaszoló, remélem, majd a gyermekeidtől visszakapod azt a "tiszteletet", amit te tanúsítassz a szüleid iránt. Az anyukád megszült, óvott mindentől, etetett, altatott, ruháztatott, iskoláztatott, szeretet téged, hogy beszélhetsz így arról a személyről, akiről a legnagyobb tisztelet hangján kellene szólnod??
Ha viszont szülők nélkül nevelkedtél, akkor sajnálom, és megértem a keserűségedet, de azért másnak rosszul eshet a megnyilvánulásod. Légyszi, gondolkozz el ezen!
Bocs, de nem tudtam megállni szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!