Hogy mondjam el anyunak, vagy hogy közöljem vele hogy én már leszeretnék feküdni a barátommal?
Nem csapod be őt azzal ha nem mondod el. Ez a te dolgod, a te életed. Légy felelős és védekezzetek megfelelően.
A szűzhártya átszakadását fogod érezni és valószínűleg a fiú is. Picit kellemetlen, de nem vészes.
Szia,
Hacsak nem fog az esküvőd előtt elrángatni nődokihoz, hogy szűz e vagy, felelősen védekeztek (a nemi betegségeken át a nem kívánt terhességig mindenre figyelve) akkor anyudnak nem kell róla tudni, ha nem akarod igazán elmondani neki.
Persze ha naponta az a téma, hogy az e vagy, akkor el kell mondanom neki. A te tested, és a te életed.
Ha "mindennel" tisztában vagy, akkor a beszélgetés során rájön, felelősen döntesz, és nagy az esélye, hogy nem lesz a jöv hónapban a terhesség kérdéskörben kérdésed...
"szeretjük egymást, úgy érzem érett vagyok rá testileg lelkileg, és nem fogom leállítani, ha esetleg történne valami"...
Testi adottság kérdése, hogy érzed e majd az átszakadást, lehet igen lehet nem... Amúgy sokan túl misztifikálják ezt a szüzesség elvesztése dolgot. Minden kezdet nehéz, ha ismered a tested bizonyos reakcióit, akkor is meg kell tanulnod lazítani, hiszen nem csak egy két ujjacska lesz... és persze a testednek is meg kell szokni, hogy egy pénisz behatol...
Ne hallgass a többiekre, mindenképpen mondd el neki! Ha már felmerült benned, hogy el szeretnéd mondani, az dicséretes, vidd is végig! Ha anyuka lennék, én biztos örülnék, ha a gyerekem ennyire megbízna bennem, gondolom te is...
Hogy hogy mondod el, az stílusfüggő. Kezdheted azzal, hogy megkérdezed, ő mikor vesztette el, stb, aztán csak szóba kerültök ti is... Nyithatsz komolyan, hogy beszélnünk kell, stb. Vagy elkezdhetsz lelkendezni is, hogy olyan boldog vagy mostanában, meg annyira szereted a párod, és beszélsz kicsit a kapcsolatotokról, meg arról is.
De mindenesetre készülj fel arra a lehetőségre, hogy szomorú lesz, vagy nem fogja támogatni a dolgot. Akkor erősnek kell lenned, és megmondanod, hogy ez a te döntésed, és csak szeretted volna, hogy tudja.
De remélem nem így lesz (nálam ez volt:S de akkor is örülök, h elmondtam) Hajrá!
Szia,
Nekem egy dologból tudhatja igazán, hogy nem vagyok szűz, gyermeket várok:) Soha nem mondtam el neki, fiatalabb koromban ha tudta tudta, nem nem, egyszer sem beszéltem vele a szexuális életemről.
A hugom sem mondta el neki....
Minek kell engedély arra, hogy lefeküdj a pároddal.
Gondold végig, biztosan akarod e. A szülők 90% nekiáll papolni, hogy bezzeg az ő idejükben... Vagy úgy összekuszálják a gondolataidat, érzelmeidet, hogy még 5évig nem is akarsz nemi életet élni, ami nem baj, de az ne a szülők ráhatása legyen...
Ha akarod hajrá, állj anyu elé, de a kérdésből ítélve, inkább ágyban lennél már a pároddal, nem az anyuddal beszélnél...
Egy dolog, fiatalon tessék felelősen védekezni. Óvszer tabi, és eszetekbe se jusson milyen lenne, megszakítva... OKÉS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!