Mit csináljak? Nemakarok szűz maradni =S
"Kérte, hogy előtte ujjazzam meg magam, de nem megy..."
Ez csak nekem szúr szemet?
Ugyan miért kellene magadat ujjazni aktus előtt, főleg az elsőnél. Nem csodálom, ha nem megy...
baromi felesleges magadhoz nyúlkálni, attól nemlesz jobb a szex, ésha megujjazod magad azsem segít semmit. ne tarts magad "betegnek" mert te nem nyúlsz magadhoz. nekem sem szokásom, soha nemis volt az, és teljesen normális, és aktív szexuális életet élek. normális vagyok, na.
pasi feladata lenne h téged felizgasson annyira h kívánd a szexet. ez nem a te feladatod. neki kéne simogatni, puszilgatnia, benedvesítenie téged. ha kellően felvagy izgulva, akkor nedves vagy, nem feszítesz rá a hüvely izmaidra és a behatolás sem fog fájni.
Dugj fel a közösülés előtt egy 6 colos csövet és a csövet kend be muffpasztával. vagy:
egyé szilvásbuktát
Szia!
Bár én csak 14 éves vagyok, én lefeküdtem a barátommal 3hónap után, mert nagyon szerelmes voltam/vagyok. :)
Érdekes, de nekem egyeltalán nem fájt, pedig elég nagy van neki.De nagyon figyelt rám és gondoskodó volt. Legyen hosszú előjáték, simogassátok egymás testét, és ujjazzon meg mindenképpen előtte, hogy tágulj és ne fájjon nagyon.Szerintem ez nagyon fontos.És én még ittam előtte három pohár martinit, az is segített az ellazulásban.
Röviden ennyi, de kérdezhetsz nyugodtan:)
Sok sikert az elsőhöz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!