Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak? Nemakarok szűz...

Mit csináljak? Nemakarok szűz maradni =S

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még szűz...próbálkoztam már nem kevés pasival, de mindig meghátrálok. Nemtudom, de egyszerűen félek tőle. Masztizni meg nemfogok előtte, mert undorítónak tartom. Most van pasim, majdnem 3 hónapja vagyunk együtt és már próbálkoztunk, de annyira fájt, hogy muszáj volt abbahagynunk. Kérte, hogy előtte ujjazzam meg magam, de nem megy :( most megint eljön hozzánk pár napra és ittalszik és biztosan megint meg akarja próbálni, de félek tőle :( mit csináljak?
2010. dec. 26. 12:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Kérte, hogy előtte ujjazzam meg magam, de nem megy..."

Ez csak nekem szúr szemet?

Ugyan miért kellene magadat ujjazni aktus előtt, főleg az elsőnél. Nem csodálom, ha nem megy...

2010. dec. 26. 13:33
 12/18 anonim ***** válasza:

baromi felesleges magadhoz nyúlkálni, attól nemlesz jobb a szex, ésha megujjazod magad azsem segít semmit. ne tarts magad "betegnek" mert te nem nyúlsz magadhoz. nekem sem szokásom, soha nemis volt az, és teljesen normális, és aktív szexuális életet élek. normális vagyok, na.

pasi feladata lenne h téged felizgasson annyira h kívánd a szexet. ez nem a te feladatod. neki kéne simogatni, puszilgatnia, benedvesítenie téged. ha kellően felvagy izgulva, akkor nedves vagy, nem feszítesz rá a hüvely izmaidra és a behatolás sem fog fájni.

2010. dec. 26. 13:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz, akkor NE erőltesd! Semmi értelme. Nem élveznéd, és ez bizony a későbbiekben sok bajt okozhat. Várj türelemmel, és ha majd úgy érzed: igen, kész vagy rá, akkor hajrá! ;)
2010. dec. 26. 14:28
 14/18 anonim válasza:
100%
CSak akkor csináld ha fel vagy rá kászülve! Ha félsz akkor még nem vagy ! Várj türelemmel!
2010. dec. 26. 14:33
 15/18 Love Girl válasza:
Szerintem a barátodnak kellene előtte megujjaznia, vagy kinyalnia hogy benedvesedj, és utána próbáljátok meg!
2010. dec. 26. 16:47
 16/18 anonim válasza:

Dugj fel a közösülés előtt egy 6 colos csövet és a csövet kend be muffpasztával. vagy:

egyé szilvásbuktát

2010. dec. 26. 18:31
 17/18 anonim válasza:
sétálj sokat rosszkörnyéken és majd a kancigányok megerőszakolnak
2010. dec. 26. 23:13
 18/18 anonim válasza:

Szia!

Bár én csak 14 éves vagyok, én lefeküdtem a barátommal 3hónap után, mert nagyon szerelmes voltam/vagyok. :)

Érdekes, de nekem egyeltalán nem fájt, pedig elég nagy van neki.De nagyon figyelt rám és gondoskodó volt. Legyen hosszú előjáték, simogassátok egymás testét, és ujjazzon meg mindenképpen előtte, hogy tágulj és ne fájjon nagyon.Szerintem ez nagyon fontos.És én még ittam előtte három pohár martinit, az is segített az ellazulásban.

Röviden ennyi, de kérdezhetsz nyugodtan:)

Sok sikert az elsőhöz! :)

2010. dec. 27. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!