Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak? Nemakarok szűz...

Mit csináljak? Nemakarok szűz maradni =S

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még szűz...próbálkoztam már nem kevés pasival, de mindig meghátrálok. Nemtudom, de egyszerűen félek tőle. Masztizni meg nemfogok előtte, mert undorítónak tartom. Most van pasim, majdnem 3 hónapja vagyunk együtt és már próbálkoztunk, de annyira fájt, hogy muszáj volt abbahagynunk. Kérte, hogy előtte ujjazzam meg magam, de nem megy :( most megint eljön hozzánk pár napra és ittalszik és biztosan megint meg akarja próbálni, de félek tőle :( mit csináljak?
2010. dec. 26. 12:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
Én segíthetek neked.
2010. dec. 26. 12:58
 2/18 anonim válasza:
69%
Ha félsz semmiképen ne próbálkozzatok. Hagyj egy kis időt magadnak és csak akkor vágj bele, ha felkészültél és teljesen megbízol a barátodban. (Egyébként valszeg azért fáj mert nem nedvesedtél be eléggé) próbálkozzatok hoszabb előjátékkal.
2010. dec. 26. 13:00
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
ha félsz,akkor még nem vagy felkészülve rá,ne erőltesd!!!!
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha félsz tőle, akkor semmiképp nem fog menni. Csak úgy fog menni, ha teljes szívedből akarod... Talán meg kéne próbálnod azt, hogy találsz egy olyan fiút, akibe nagyon szerelmes vagy, akiről azt érzed, hogy neki AKAROD adni a szüzességed, mert annyira imádod- egy ilyen fiúval kéne megpróbálni. Én nagyon bele vagyok zúgva a barátomba már 3 éve, 1 év után feküdtem le vele, akkor is nagyon szerelmes voltam, és még úgy is fájt az első.

De ha érzelem nélkül teszed, csak azért, hogy elveszíthesd már, akkor szerintem ne is várd, hogy jó élmény legyen. Ha meg szerelmes vagy a mostani barátodba, akkor várjatok még kicsit, pettingeljetek, kényeztessétek egymást, és mielőtt megtörténne a dolog, ő kényeztessen téged hosszan. 20/L

5/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még nem állsz készen rá. Semmi olyat nem kell csinálnod, amitől undorodsz, vagy amit elfogadhatatlannak érzel. Ha te még nem vagy kész (ami 3 hónap után még érthető), akkor neki kell sajnos várnia. Ha meg ezt nem érti meg, akkor menjen a francba. Majd lesz más aki megérti.

Lassítsatok egy kicsit, csináljátok ami jól esik. Ami meg most még nem fér bele, az várjon... Nem maradsz szűz örökre úgysem, ettől teljesen felesleges félned.

2010. dec. 26. 13:01
 6/18 anonim ***** válasza:
52%
Tapasztalt, kedves pár, hosszú előjáték, kényeztetés, és esetleg egy pohár pezsgő (nem több).
2010. dec. 26. 13:04
 7/18 anonim válasza:
Sok romantika és előjátékk és utána próbáljátok újra!! :)
2010. dec. 26. 13:04
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Ne légy ilyen idióta! Persze, hogy az első alkalom fáj, túl kell esni rajta, aztán pár év után már kettő is beléd fog férni egyszerre! Good luck!
2010. dec. 26. 13:05
 9/18 anonim ***** válasza:
Komolyan undorítónak tartod,h magadhoz nyúlj?:D
2010. dec. 26. 13:06
 10/18 anonim válasza:

Mindenképpen a partner a felelős, addig míg nem próbálod meg olyannal aki valóban megtudja oldani, csak egyre rosszabb élményeid lesznek... Nekem volt egy ilyen bnőm, megoldottam...

Most viccen kívül, ha gondolod írj nekem privit és beszélgethetünk erről...

2010. dec. 26. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!