Mit csináljak? Nemakarok szűz maradni =S
Ha félsz tőle, akkor semmiképp nem fog menni. Csak úgy fog menni, ha teljes szívedből akarod... Talán meg kéne próbálnod azt, hogy találsz egy olyan fiút, akibe nagyon szerelmes vagy, akiről azt érzed, hogy neki AKAROD adni a szüzességed, mert annyira imádod- egy ilyen fiúval kéne megpróbálni. Én nagyon bele vagyok zúgva a barátomba már 3 éve, 1 év után feküdtem le vele, akkor is nagyon szerelmes voltam, és még úgy is fájt az első.
De ha érzelem nélkül teszed, csak azért, hogy elveszíthesd már, akkor szerintem ne is várd, hogy jó élmény legyen. Ha meg szerelmes vagy a mostani barátodba, akkor várjatok még kicsit, pettingeljetek, kényeztessétek egymást, és mielőtt megtörténne a dolog, ő kényeztessen téged hosszan. 20/L
Lehet, hogy még nem állsz készen rá. Semmi olyat nem kell csinálnod, amitől undorodsz, vagy amit elfogadhatatlannak érzel. Ha te még nem vagy kész (ami 3 hónap után még érthető), akkor neki kell sajnos várnia. Ha meg ezt nem érti meg, akkor menjen a francba. Majd lesz más aki megérti.
Lassítsatok egy kicsit, csináljátok ami jól esik. Ami meg most még nem fér bele, az várjon... Nem maradsz szűz örökre úgysem, ettől teljesen felesleges félned.
Mindenképpen a partner a felelős, addig míg nem próbálod meg olyannal aki valóban megtudja oldani, csak egyre rosszabb élményeid lesznek... Nekem volt egy ilyen bnőm, megoldottam...
Most viccen kívül, ha gondolod írj nekem privit és beszélgethetünk erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!