Megtudhatom? Máshogy viselkedik egy szűz lány vagy egy
nem szűz?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek előttem volt egy elég hosszu kapcsolata és szerették is egymást nagyon ... azt szeretném tudni h ha már nem szűz akkor azt én érzem mondjuk amikor megujjazom, kinyalom?
És a szexben is észre lehet venni hogy ő már nem szűz?
a csajszii 15 éves ... én is (és szűz)
2011. nov. 8. 19:07
1/8 anonim válasza:
Igen! Észre lehet venni, Hát én itt csak arra térnék ki hogy a szexben is észre lehet e venni! Persze, hogy észre lehet, hiszen egy szűz lány az első szexnél kicsit fél, de a második szexnél már azért (nem nagyon) de egy kicsivel felszabadultabb:)
2011. nov. 8. 19:11
2/8 A kérdező kommentje:
de csak erről lehet megállapitani? a félelemről? másról nem?
2011. nov. 8. 20:11
3/8 timido válasza:
hát nem tudom. Szerintem csak akkor tudod megállapítani, ha oda kerül a sor. Hogy vérzik. Ha sokat pettingeltek, akkor rendesen ki is tágul stb... Nem érzed abból, hogy szűk? Nekem pl az volt a feltünő, hogy az izgultam, teljesen száraz voltam, meg szűk. Meg vérzett. 19/l
2011. nov. 8. 21:33
4/8 anonim válasza:
Nem feltétlen...én az elsőnél sem féltem, sőt:)
Mondjuk tisztában voltam vele, hogy már korábban elszakadt a szűzhártyám, tehát nem lesznek ilyesféle problémáim. De azt hiszem, ha nem így lett volna, akkor is ugyanolyan eleven és kezdeményező vagyok :D
Azért 15 évesen durva lenne, ha nem szűz...
2011. nov. 8. 21:33
5/8 anonim válasza:
se az nem biztos, hogy félni fog, se, hogy vérezni. nem minden szűz lány fél, és nem is mindegyik vérzik. én egyiket se tettem, pedig szűz voltam. a hártya is rég beszakadhatott, vagy nagyon rugalmas, vagy sose volt.
2011. nov. 8. 22:17
6/8 anonim válasza:
Cáfolnánm, hogy sose volt, mert ha jól tudom mindenkinek van :)
Amúgy meg ha ennyire érdekel szerintem kérdezd meg nyugodtan. Nem leszel tőle kevesebb, sem pedig ő!
2011. nov. 8. 22:32
7/8 A kérdező kommentje:
hát azért gondolom hogy már nemszűz mert volt egy elég komoly kapcsolta majdnem 8 hónapig és nagyon szerette a psit meg a psi is őt ... ténylegnagyon komoly volt ..
2011. nov. 9. 15:45
8/8 anonim válasza:
Komoly kapcsolata az embernek 18-20 FELETT van...
A komoly kapcsolat nem annyiról szól, h szeretjük egymást és ezért le is fekszünk egymással...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!