Nagyon nagy baj ha a pasimat váratom a szeretkezéssel?
Biztos, hogy nem baj! :D
Ha a barátod tényleg szeret akkor meg fogj érteni!! Hidd el mert énis ebben a helyzetben vagyok! 15 éves vagyok a barátommal most leszünk 9 hónaposak és ő már nagyon akarja és énis de én nagyon félek, hogy fájni fog!!
Hogyha kellőképpen ellazulsz és a barátod simogat meg csókolóztok akkor neked is megfog jönni a kedved hozzá!! Biztos, hogy nem baj ha váratod egy kicsit amíg megjön a kedved hozzá!
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:48
Arról nem a lányok tehetnek, hogy neked az állandó simogatás és csókolgatás, meg ölbeülés folytán ellenállhatatlan kényszered támad arra, hogy dugj.
A fiúk is jobb, ha megjegyeznek valamit: a lányoknak ezek a dolgok nem feltétlenül és nem mindig a szex utáni vágy jelei, hanem sokszor szimplán a szereleméi.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:43
Arról meg megint csak nem a lányok tehetnek, hogy neked személy szerint ellenállhatatlan vágyad van a vadászösztönöd kiélésére. Magyarán most ezzel lényegében azt akartad mondani, hogy számodra egy nő addig igazán izgalmas és vonzó, amíg meg nem szerezted őt testileg, utána meg már egyre kevésbé. Hogy így akarsz egy nőt megtartani? Nem is a mai férfiakat, pedig én is az vagyok. A szerelem nem igazán összeegyeztethető a folytonos vadászattal, legalábbis nem úgy, hogy folyton más lányt akarsz megszerezni.
tomcsa4
Én 19éves fiú vagyok. A bnőmmel 11hónap és 17napja vagyunk együtt és még nem feküdtünk le mert ő nem akar még.
most lesz mésfél hónap múlva 18éves. Ahogy meg írtad hogy a pasik többsége jobban utálja a szűz lányokat mint azt aki fűvel fával csinálja. Hát én nem utálom jobban a szűz csajokat mivel még a bnőm is az. A eljön a sex ideje úgy is kiderül hogy szűz vagy nem. De javítsanak ki azok akik nem értenek velem egyet abban hogy a későbbiekben pl 1év után kiderül hogy a bnőd/pasid "fűvel-fával" mással lefeküdt az rosszabbul esik mint az hogy a "szűz" bnőd/pasid 1év után is az marad ha veled nem feküdt le addig. A későbbiekben még rosszabbul esne pl házasságban a turpisság. Lehet nem fogalmaztam valami jól de a lényeget ki lehet szedni belőle :D Kicsit már fáradt vagyok hajnali 2:21-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!