Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem kellek senkinek, mit...

Kata899 kérdése:

Nem kellek senkinek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
21/F vagyok,(csak hugom account-járól írok) Akármit csinálok, akárhogyan próbálkozok sosem jön össze a dolog. Konkrétan nem a szexre gondolok, hanem egy normális kapcsolatra. Volt már sok "barátnőm" azért " mert ezek többnyire ilyen 2-3 hétig max. pár hónapig tartó dolgok voltak, ahol a legjobb esetben is csak pettingig jutottam el. Lehet, hogy bennem van a hiba, hogy a nők így elhatárolódnak tőlem, de nem tudom egyszerűen mi lehet az. Nyílt, őszinte, barátságos ember vagyok. Nagyon frusztrált vagyok emiatt főleg, ha belegondolok h már 21éves vagyok, lassan elszáll a fiatalságom és sehol se vagyok... :(
2010. dec. 18. 18:14
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Az egyetlen problémád, hogy nem ismersz :) Én nagyon tudnám értékelni, ha ilyen pasit találnék :)
2010. dec. 23. 12:42
 32/33 anonim ***** válasza:
21:21-es vagyok Én érdeklődtem iránta, csak ismerem a családját, és tartottam kicsit tőlük, meg tőle is. És, ha valaki után nagyon érdeklődsz, és komolyan gondolod, akkor nemcsak 2 hónapig "üldözöd", de akár évekig is... Ezt gondolom erről.
2010. dec. 23. 13:49
 33/33 A kérdező kommentje:
12:42 szívesen megismerkednék veled akkor :)
2010. dec. 23. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!