Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem kellek senkinek, mit...

Kata899 kérdése:

Nem kellek senkinek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
21/F vagyok,(csak hugom account-járól írok) Akármit csinálok, akárhogyan próbálkozok sosem jön össze a dolog. Konkrétan nem a szexre gondolok, hanem egy normális kapcsolatra. Volt már sok "barátnőm" azért " mert ezek többnyire ilyen 2-3 hétig max. pár hónapig tartó dolgok voltak, ahol a legjobb esetben is csak pettingig jutottam el. Lehet, hogy bennem van a hiba, hogy a nők így elhatárolódnak tőlem, de nem tudom egyszerűen mi lehet az. Nyílt, őszinte, barátságos ember vagyok. Nagyon frusztrált vagyok emiatt főleg, ha belegondolok h már 21éves vagyok, lassan elszáll a fiatalságom és sehol se vagyok... :(
2010. dec. 18. 18:14
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
igen vallásos vagyok, görög és római katolikus családól származom, én egész életemben idáig segítettem mindenkinek ott ahol és ha tudtam, mégis mindig csak a rosszat kapom, jótett helyébe jót ne várj alapon. úgy értettem h körülöttem mindenki boldog, h körülöttem mindenkinek van párja csak vmiért nekem nem jut sohasem, és ez nagyon rossz érzés
2010. dec. 20. 18:49
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Akkor próbáld megtalálni még ennél is jobban a boldogság felé vezető, helyes utat:)

Ha nagyon keresed, akkor meg fogod találni!!!:)

Nagyon sok szerencsét kívánok Neked ehhez!!

Békés, Boldog, Áldott Karácsonyt kívánok neked és a Családodnak, és B.U.É.K.!!!!

2010. dec. 22. 21:14
 23/33 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat gondolkodsz. Meg ilyet azért nem kéne írnod, hogy 21 éves vagyok és mindjárt elszáll felettem az élet. Mi lesz, ha 70 évesen találod meg az igazit? Semmi. Nem kell már egyből elkeseredni. Vedd lazára a dolgokat, nem kell mindig mindennek passzolnia. Lehet azért hagytak el, mert túl nyámnyila vagy. Már bocsánat, hogy ezt írom, csak tapasztalat. Vannak, akik szeretik az ilyen srácokat, de a legjobb, ha látják a nők, hogy a párjukban van tartás, egy kis kurázsi, szeretik, ha biztonságban érzik magukat.
2010. dec. 22. 21:18
 24/33 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Inkább ne is keresgélj annyira, mert akkor mindig csalódás fog érni. Bármikor szembejöhet veled az utcán, vagy akárhol megtalálhatod.
2010. dec. 22. 21:21
 25/33 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok, csak azt irják sokan hogy Ne törödjünk vele hogy nincs senkink ne keseregjünk és ne keressük görcsösen a társat. Csak azt nem értem hogy ezt hogyan lehet elérni hogy ne gondoljunk erre mivel foglaljuk le magunkat.
2010. dec. 22. 21:30
 26/33 anonim ***** válasza:
21:21 vagyok Na, szóval én csaj vagyok, nem pasi. Én is sokszor kerestem az igazit, és sokszor csalódtam. Mondták, h tényleg nem kéne ezen görcsölni, hogy mi lesz, kellek-e egyáltalán valakinek. Ha kellek, akkor majd úgyis így lesz. Bulizz, csinálj programot magadnak, ne otthon legyél a 4 fal között. Persze, most ez a menő, h otthon kockulsz, lájkolgatsz facebookon stb. Így az ember sosem fog normális kapcsolatokat kialakítani, mégha azt hiszed is, hogy sokaknak kellesz. Én így léptem ez ügyeben és megtaláltam a párom, akivel egy hullámhosszon vagyunk minden téren, mégsem akaszkodom rá, meg ő se rám, hagyjuk élni egymást. Fiatalok vagyunk, nem kell egyből gyűrűre meg mittomén mire gondolni, ezzel csal elijeszted a másikat. Persze, vannak, akik nem így gondolkodnak. Csak hagyd magad sodródni, és megtalálod, akire szükséged van, és ő is megbecsül majd téged :)
2010. dec. 22. 21:36
 27/33 anonim válasza:

21:21 Hogy érted azt hogy elindultál a saját utadon, tetted a dolgodat? Egy két tanácsot kérnék. Az a baj hogy én leblokkolok ha lányokkal kell kapcsolatot kialakítani mert eszembe jutnak a régi csalódások.. Érdekelne Te hogy küzdötted ezt le. A párodat hol ismerted meg?

köszi

2010. dec. 22. 21:42
 28/33 anonim ***** válasza:
21:21-es Nos, kérlek szépen a páromat egy "buliban" ismertem meg :) Nemrég mondta nekem, hogy igazából én voltam ez első olyan lány, akit leszólított, és 2 hónapig küzdött értem, mert nem adtam könnyen magam. Az exeivel a haverjai hozták össze. Külsőleg nem volt az esetem, ezért is tartott olyan sokáig, amíg összejöttünk. Teljesen levett a lábamról a humorával, a kisugárzásával, ahogy beszél, és a magabiztosságával. Ezt szerettem meg benne, ugyanakkor mégis van benne némi gátlásosság. Szerintem próbáljatok ti is ilyenek lenni, tudatni egy lánnyal, hogy kell nektek, és ne görcsöljetek. Hívjátok meg egy kávéra, vagy sétálni, de ne moziba, az inkább a sokadik randira való. Persze, ne legyetek tolakodóak, hogy pedig már akkor is az enyém leszel, mert ezzel ellehet ijeszteni a másikat. Egy középutat kell találni, figyelni a lány viselkedését, hogy most bejön ez a stílus nála, vagy valami más kell neki.
2010. dec. 22. 21:50
 29/33 anonim válasza:

Háh, az én problémám is hasonló. Nem találok magamhoz valót. Még múltkor a szüleim is megjegyezték, hogy túlságosan "különbözöm" a környezetemtől...

Én feladtam a Nagy Ő utáni futkosást., ha lesz valakim, akkor lesz, ha nem az sem baj. :/

2010. dec. 22. 22:47
 30/33 A kérdező kommentje:
2hónap? Annyit biztos nem görcsöltem volna 1 lányért sem. Ha nem látom rajta az érdeklődés jeleit hagyom a francba, nem pocsékolom rá az időmet, mert nem érdemli meg.
2010. dec. 22. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!