Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az hogy senkinek...

Miért van az hogy senkinek sem kellek?

Figyelt kérdés

Fél év múlva 18 éves,mindenki által "dögösnek"mondott,nagyszájú,bulizós,flörtölős lány vagyok.Az összes pasi barátom azt mondta(a megkérdezésem után xD)hogy a fél karját odaadná 1 ilyen csajért.

Mégsem volt soha kapcsolatom...nemtudom miért.Lehet a mai világban még ciki nemtudom,demég szűz vagyok mert nemakartam csak azért részegen 1 buliban elveszíteni hogy menőbb legyek!Pedig nemvagyok se görcsös,de prűd,csináltam már énis hülye dolgokat részegen,pasikkal de tanultam belölük,és mégegyszer nem szeretném!

Mi lehet a baj?tudom mindenki mondja hogy majd eljön neked is a párod...de mikor?:S

2009. dec. 4. 20:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%
Flörtölős részen bukott meg az egész. Ribi nem kell Pista bának se.
2009. dec. 4. 20:14
 2/18 A kérdező kommentje:

1:a flörtölés meg a rib*ckodás két külön dolog...

2:érdekes még a legnagyobb ribinek is van pasija...

2009. dec. 4. 20:15
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
Majd felnősz és megérted, hogy nem a ruha teszi az embert.
2009. dec. 4. 20:17
 4/18 A kérdező kommentje:

jó oké már elegem van h az ember normálisan kérdez valamit erre lehurrogják...kösziszépen tényleg...

am nmvok se ribanc se hülye shoppingliba mielött még valaki letalálna cseszni...megint

2009. dec. 4. 20:19
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
Attól még, hogy valaki szép lehet kurv@ hülye és innentől már csak a legutolsó cigánynak kell már bocsi. Am. az meg egy tipikus vigasztalós duma, hogy a fél karom odaadnám... Ahha oda is adnám, ha tudnám, hogy van értelme. Lehet, hogy meg van az oka annak, hogy nincs pasid: pl. marhára válogatós vagy. Nem akarlak így látatlanban lenézni, meg messzemenő következtetéseket levonni, de nem mindig csak a fiúkban keresd a hibát ;)
2009. dec. 4. 20:21
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy tényleg megtalálod majd az igazit és annyiban adok igazat az előttem szólónak, hogy lehet, hogy benned is van 1 pici hiba..
2009. dec. 4. 20:26
 7/18 A kérdező kommentje:
persze énnm mondtam h a pasikban van a hiba,és tudom lehet hogy kissé válogatós vagyok...:)csakmire erre rájöttem h talán nemkéne mindenkit elhajtani aki úgymond nem a szőke herceg,addigra már senki se jött:(tudom azért én vagyok a felelős.
2009. dec. 4. 20:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél fel nekünk ide egy képet , s megmondjuk h mi a hiba avagy h hol a hiba , s meglehet h még egy érdeklődőt is találsz , talán engem , talán mást ;)
2009. dec. 4. 20:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen a fiúk is nehezen viselik a kikosarazást. És lehet, hogy valamelyik fiúval, ha összejöttél volna, aki próbálkozott, már lenne egy 1-2 éves kapcsolatod. Nem szabad mindenkit elhajtani egyből aki nem elégíti azt ki teljesen, akire te vágysz. Attól még lehet vicces, aranyos, kedves, jó fej még ha nincs is 60-as izma, 8 kockája a hasán és nem nyom 120-at fekve XD
 10/18 anonim ***** válasza:
előző: nem haragszunk meg ha full kép
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!