Fél év múlva 18 éves,mindenki által "dögösnek"mondott,nagyszájú,bulizós,flörtölős lány vagyok.Az összes pasi barátom azt mondta(a megkérdezésem után xD)hogy a fél karját odaadná 1 ilyen csajért.
Mégsem volt soha kapcsolatom...nemtudom miért.Lehet a mai világban még ciki nemtudom,demég szűz vagyok mert nemakartam csak azért részegen 1 buliban elveszíteni hogy menőbb legyek!Pedig nemvagyok se görcsös,de prűd,csináltam már énis hülye dolgokat részegen,pasikkal de tanultam belölük,és mégegyszer nem szeretném!
Mi lehet a baj?tudom mindenki mondja hogy majd eljön neked is a párod...de mikor?:S
Flörtölős részen bukott meg az egész. Ribi nem kell Pista bának se.
2009. dec. 4. 20:14
2/18 A kérdező kommentje:
1:a flörtölés meg a rib*ckodás két külön dolog...
2:érdekes még a legnagyobb ribinek is van pasija...
2009. dec. 4. 20:15
3/18 anonim válasza:
Majd felnősz és megérted, hogy nem a ruha teszi az embert.
2009. dec. 4. 20:17
4/18 A kérdező kommentje:
jó oké már elegem van h az ember normálisan kérdez valamit erre lehurrogják...kösziszépen tényleg...
am nmvok se ribanc se hülye shoppingliba mielött még valaki letalálna cseszni...megint
2009. dec. 4. 20:19
5/18 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki szép lehet kurv@ hülye és innentől már csak a legutolsó cigánynak kell már bocsi. Am. az meg egy tipikus vigasztalós duma, hogy a fél karom odaadnám... Ahha oda is adnám, ha tudnám, hogy van értelme. Lehet, hogy meg van az oka annak, hogy nincs pasid: pl. marhára válogatós vagy. Nem akarlak így látatlanban lenézni, meg messzemenő következtetéseket levonni, de nem mindig csak a fiúkban keresd a hibát ;)
2009. dec. 4. 20:21
6/18 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy tényleg megtalálod majd az igazit és annyiban adok igazat az előttem szólónak, hogy lehet, hogy benned is van 1 pici hiba..
2009. dec. 4. 20:26
7/18 A kérdező kommentje:
persze énnm mondtam h a pasikban van a hiba,és tudom lehet hogy kissé válogatós vagyok...:)csakmire erre rájöttem h talán nemkéne mindenkit elhajtani aki úgymond nem a szőke herceg,addigra már senki se jött:(tudom azért én vagyok a felelős.
2009. dec. 4. 20:27
8/18 anonim válasza:
Tegyél fel nekünk ide egy képet , s megmondjuk h mi a hiba avagy h hol a hiba , s meglehet h még egy érdeklődőt is találsz , talán engem , talán mást ;)
2009. dec. 4. 20:31
9/18 anonim válasza:
Hát igen a fiúk is nehezen viselik a kikosarazást. És lehet, hogy valamelyik fiúval, ha összejöttél volna, aki próbálkozott, már lenne egy 1-2 éves kapcsolatod. Nem szabad mindenkit elhajtani egyből aki nem elégíti azt ki teljesen, akire te vágysz. Attól még lehet vicces, aranyos, kedves, jó fej még ha nincs is 60-as izma, 8 kockája a hasán és nem nyom 120-at fekve XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!