Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az hogy senkinek...

Miért van az hogy senkinek sem kellek?

Figyelt kérdés

Fél év múlva 18 éves,mindenki által "dögösnek"mondott,nagyszájú,bulizós,flörtölős lány vagyok.Az összes pasi barátom azt mondta(a megkérdezésem után xD)hogy a fél karját odaadná 1 ilyen csajért.

Mégsem volt soha kapcsolatom...nemtudom miért.Lehet a mai világban még ciki nemtudom,demég szűz vagyok mert nemakartam csak azért részegen 1 buliban elveszíteni hogy menőbb legyek!Pedig nemvagyok se görcsös,de prűd,csináltam már énis hülye dolgokat részegen,pasikkal de tanultam belölük,és mégegyszer nem szeretném!

Mi lehet a baj?tudom mindenki mondja hogy majd eljön neked is a párod...de mikor?:S

2009. dec. 4. 20:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

felraknék én szívesen képet csak sok ismim is olvassa az oldalt és nemigazán akarom h rámismerjenek és lássák,hogy ennyire elkeseredett vagyok :S :$

egyébként köszönöm az értelmes válaszokat:)

2009. dec. 4. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sszia.

Nos, lehet, pont ez a baj... Hogy ilyen laza vagy. Talán a srácokat, akik esetleg közelednének feléd... pont ez riasztja meg. A vagányság, a dögösség, a nagyszájúság... Szerintem kevés srác bukik a nagyszájú lányokra, az csak a látszat, h mégis.. Egy buliba, egy éjszakába vagy csak úgy játszadozni jó.. De komoly kapcsolat szerintem abból lesz, ha mindkét fél komolyan veszi.

Szerintem, próbáld meg azt láttatni magadon, hogy komolyan akarod és megfelelő vagy egy komoly kapcsolatra.

Egyszerűen.. ennyi a titka.

Nekem általában mindig összejön valakivel, ha szeretném, hogy összejöjjön. Csak komoly kapcsolataim voltak eddig, és így is van egy csomó hódolóm.. állandó jelleggel. És nem tudom, hogy.. egyszerűen csak próbálok nekik újat mutatni :)

.. minden arról szól ebben a világban, hogy tudsz kiválni a tömegből.

És később Te is rájössz, h semmi értelme beleolvadni. Mert a vágyaid is beleolvadnak, és nem kapod meg, amit akarsz..

2009. dec. 4. 20:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezen ne múljék küld el priviben: email: werda0326@freemail.hu :)
2009. dec. 4. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
És szeretnél ismerkedni? Írj privátot, és mellékeld a képet is! Szintén 17,5/F
2009. dec. 4. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
ha a fiú barátaid azt mondják, h odaadná a fél karjukat stb. akkor miért nem jársz az egyikkel ?:D
2009. dec. 4. 21:21
 16/18 A kérdező kommentje:
a barátság többet ér:)nemrontanám el ezzel.
2009. dec. 4. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy pletykás, cserfes vagy? Azért az is megilyesztheti a fiúkat, ha úgy érzik hogy az aktus után 12 órával már a fél suli a péniszméretüket tárgyalja...ilyen se kell senkinek...de lehet hogy csak megilyednek a nagy szádtól!
2009. dec. 5. 12:28
 18/18 anonim ***** válasza:
"18 éves szűz ribanc" :D:D:D:D
2010. febr. 3. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!