21/F vagyok,(csak hugom account-járól írok) Akármit csinálok, akárhogyan próbálkozok sosem jön össze a dolog. Konkrétan nem a szexre gondolok, hanem egy normális kapcsolatra. Volt már sok "barátnőm" azért " mert ezek többnyire ilyen 2-3 hétig max. pár hónapig tartó dolgok voltak, ahol a legjobb esetben is csak pettingig jutottam el. Lehet, hogy bennem van a hiba, hogy a nők így elhatárolódnak tőlem, de nem tudom egyszerűen mi lehet az. Nyílt, őszinte, barátságos ember vagyok. Nagyon frusztrált vagyok emiatt főleg, ha belegondolok h már 21éves vagyok, lassan elszáll a fiatalságom és sehol se vagyok... :(
31/N vagyok volt mar par kapcsolatom.A te problemad lehet,hogy tenyleg az,hogy tul kedves vagy.En menekültem mindig valamiert a jofiuktol es a rosszfiukert bolondultam.(Mostmar banom. :)
Szal,legyel egy kicsit magabiztos,ne legyel tul kedves.Söt!Inkabb egy KICSIT szivtelen de humoros.De nehogy atess a lo tuloldalara es agressziv legyel.
Röviden:tavolsagtarto,hatarozott de meg is humoros.Ezeket tudod magadban fejleszteni nem kell megijedni.
Sok sikert!
2010. dec. 18. 22:14
12/33 A kérdező kommentje:
Én mindig magabiztos vagyok, tudom h mit akarok, a nők nem tudják sokszor h mit akarnak, főleg az ilyen tizenéves korosztály. Tapasztaltam már párszor. Nem vagyok túl kedves sosem, értsd: nem vetem magam a nő lábai elé, nem ugrálok úgy ahogy ő fütyül, nem papucskodok. Undorítónak találom az olyan pasikat, olyanok mint egy kiskutya, vagy 1 bábu amit dróton rángatnak. Az arany középút kedvelője vagyok.
2010. dec. 18. 22:38
13/33 anonim válasza:
Még mindig azt mondom, h a külsőddel lehet gond. Semmi más nem tud elriasztani minden nőt.
2010. dec. 19. 07:53
14/33 A kérdező kommentje:
Én meg még mindig azt mondom, h baromságokat beszélsz. Hiába adott egy külsőleg atomjó pasi, ha a nők számára vmilyen belső tulajdonága, tulajdonságai visszataszítóak. A nők számára a külső is számít, de sokadik szempont. Mit gondolsz miért van ronda pasiknak bombázó bnőjük? Gondolkozz 1 kicsit aztán irkálj!
2010. dec. 19. 11:22
15/33 anonim válasza:
22:14 vagyok.Akkor egyszerüen varj es jönni fog valaki aki ugy szeret ahogy vagy.
Utolsonak: te egy hatalmas gizda majom vagy!
2010. dec. 19. 13:03
16/33 anonim válasza:
Nem tudom nálatok h van, de én még soha nem láttam ronda pasit bombázó bnővel. Jóképűeket és bunkókat annál többet.
2010. dec. 19. 14:47
17/33 A kérdező kommentje:
Én már számtalanszor láttam. De elég csak bekapcsolnod a TV-t máris látni fogsz ocsmány pasikat jó növel, csak 1 pld: Benkő v ahogy én hívom Bunkó Dániel. Őt se a szépségéért szeretik a nők, hanem a pénzéért és a hírnevéért. Nyitott szemmel kell járni..
2010. dec. 19. 15:36
18/33 anonim válasza:
20/L vagyok, és hasonló helyzetben, volt kapcsolatom, de egyik sem olyan hosszú. Én is gondolkodtam már sokszor, hogy akkor most bennem van-e a hiba. Sajnos önbizalomhiányom az nagyon van, ezért mindig arra lyukadok ki, hogy bennem van a hiba. Barátaim nyugtatgatnak, hogy nem bennem van a hiba, csak éppen nem találtam még meg az igazit. Szeretném hinni, hogy igazuk van. Szeretnék egyszer én is boldog lenni valaki oldalán. Szóval neked is csak azt tudom mondani hogy várj, és az idő eldönt mindent. Addig is bulizz. Meg olyanokat ne mondj hogy 21 vagy, és elszáll a fiatalságod. 21 évesen valaki még nem öreg....sőőőt...:)még szinte előtte az élet.
2010. dec. 20. 15:50
19/33 anonim válasza:
Szia!
Olvastam, azt írtad, hogy körülötted mindenki boldog.
Ne haragudj, de most felteszek egy kérdést: vallásos vagy?
:)
Nekem ez a kérdés 100 %-ig ide kapcsolódik :)
2010. dec. 20. 15:59
20/33 anonim válasza:
Én azt vallom, hogy aki hisz az Úrban és próbál egész életében bizonyítani, az boldog ember:)
Próbálj meg jó dolgokat cselekedni, de ebből minél többet, így szerintem teljes lesz az életed !:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!