Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első randin a másik szüzességé...

Első randin a másik szüzességére rákérdezni milyen?

Figyelt kérdés

21/F vagyok (még szűz), a lány 19, és már nem az. Csak én találom furcsának hogy az első fél órában felhozta ezt a kérdést?

Meg is mondtam az igazat, mert hazudni nem akartam. Ha ez gond neki, akkor mi nem egymást keressük.

Szóval elég kínos volt, és nem tudom mi legyen. Szerintetek?

2010. nov. 30. 13:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: fiú vagy lány vagy? Hány éves?
2010. nov. 30. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:

elég ciki... a lány nagykanállal fogyasztotta eddig a pasikat? hány volt neki? tudod, hogy ő mikor vesztette el?

ez alapján azért el lehet gondokozni..

2010. dec. 1. 09:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy olyan lánnyal, aki ilyet kérdezett a legelső randin, én a helyedben semmit nem akarnék kezdeni tovább, és ez attól független, hogy neki tetszik-e a szüzességed, vagy sem.
2010. dec. 1. 16:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Elég nagy kanállal. Azt, hogy ő mikor vesztette el, nem tudom, de már voltak fura kalandjai, és nem csak fiúkkal... Ő mesélte, nem én kérdeztem.
2010. dec. 1. 20:12
 15/16 anonim ***** válasza:
lehet, h volt már szűz sráccal és rossz tapasztalatai vannak..?
2010. dec. 1. 21:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is volt nemrég egy fura beszélgetésem. Nem randi volt, csak egy srác aki látott párszor mikor valamelyik közös haverunkkal voltam. Tudom, hogy van barátnője, meg nem is úgy közelített, csak felvett msn-re és dumáltunk. Kb a következő volt a beszélgetés.

Én: -Nincs még túl sok tapasztalatom.

Ő: -Hány pasid volt eddig?

Én: -Egy se.

Ő: -Komoly???

Én: -Persze. Miért?

Ő: -Hát csak ránézésre azt hittem, hogy volt pár. Szép vagy meg csinos és hát azt hittem, hogy sok pasi érdeklődik irántad.

Engem meg ez zavar, hogy meglepődnek, ha azt mondom, hogy még szűz vagyok. Főleg akik pár éve még nem ismertek, akkoriban nem ilyen voltam, így utólag visszanézve huhh, bő pólók, állandóan összefogott haj, pattanások, sminket hírből se ismertem. Mondjuk, hogy mostanság sokkal előnyösebb oldalamat villantom a nyilvánosság felé:D Szóval engem meg ez ejt zavarba, hogy rácsodálkoznak, hogy nincs tapasztalatom. És én nem nagyon tudom, ezt hogyan kellene kezelnem. Gondolom te is tapasztalod, hogy manapság az első kapcsolaton, akár szexuális, akár csak járogatás, csók, randik, szal elég hamar túl vannak manapság a fiatalok. És nem az, hogy ciki, mert nem ciki bevallani azt, hogy szűz vagyok, csak kicsit hülyén veszi ki magát, ha azt feltételezik rólad, hogy már nem pedig de. Azt akarom kinyögni, hogy én azt nem tudom, hogy ezt szóba kellene-e hoznom egy pasinál akár első randin. Vagy várjam meg míg rákérdez ő, mert nem szeretném félrevezetni, se eltitkolni vagy ilyesmi. Csak az is érdekes lenne, ha csak úgy bedobnám, hogy és neked hány csajod volt már, áh tényleg nekem egy pasim se volt még.

Az amit az a lány csinált akivel te randiztál, háát.. érdekes. Én nem kérdeznék így rá. Később lehet, de akkor se így.

19/L

2010. dec. 16. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!