Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első randin a másik szüzességé...

Első randin a másik szüzességére rákérdezni milyen?

Figyelt kérdés

21/F vagyok (még szűz), a lány 19, és már nem az. Csak én találom furcsának hogy az első fél órában felhozta ezt a kérdést?

Meg is mondtam az igazat, mert hazudni nem akartam. Ha ez gond neki, akkor mi nem egymást keressük.

Szóval elég kínos volt, és nem tudom mi legyen. Szerintetek?

2010. nov. 30. 13:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Én is 21 vagyok és szűz. Hát nem tudom, én biztos kerülném a kérdést, de ha a lány hozza föl... érdekes helyzet. Hogyan reagált?
2010. nov. 30. 13:08
 2/16 Timi: ) ***** válasza:
86%

Pofátlanság és gyerekes viselkedés.

Én nem válaszoltam volna,nem igaz,hogy más témában nem lett volna olyan kérdése ami érdekelné,mai világban ez már csak így megy ahogy látom.

Szerintem hanyagold az illetőt.

2010. nov. 30. 13:09
 3/16 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy áá persze, nem gond (mint 90% általában).

Csak félek, hogy nem ezt gondolta, és majd keres valami más kifogást.

2010. nov. 30. 13:11
 4/16 anonim ***** válasza:
23%

Férfi szűzen is ugyanúgy tud baszni, mint ha nem lenne az. Ez inkább a csajokat érinti.

Ha csaj felhozza a sexet ha velem beszél, akkor már enyém a teste. Ha nem fog meg, akkor megdugom és dobom.

2010. nov. 30. 13:20
 5/16 anonim válasza:
100%
Elég bunkó dolog volt tőle hogy ilyen nyíltan megkérdezte...
2010. nov. 30. 13:29
 6/16 A kérdező kommentje:

13:20: látom nem igazán értetted meg a kérdést.

Nem egyéjszakás kalandot keresek, hanem komoly kapcsolatot. Itt most nem arról van szó, hogy ki mennyire tud b*szni, hanem hogy szerinted okés dolog-e ezt a témát azonnal felhozni, és a másikat ezzel kínos helyzetbe hozni? Még egyszer: nem (csak) dugni akarok.

2010. nov. 30. 13:30
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Ha a csaj rögtön ezzel jön,akkor én csak ennyit mondok."Attól függ melyik pasikat szereted!"

Hidd el,ez mindig bejön.Akár szűz vagy,akár nem.Ezen el fog gondolkodni.Pláne ha magabiztosan mondod.

Vagy a másik: "Próbálj ki és döntsd el!"

Ezzel nem kell hazudnod,de az igazat sem árulod el.Gyorsan tovább fog lépni a témán.

:)

2010. nov. 30. 13:38
 8/16 A kérdező kommentje:

13:38: köszi, ha lesz még ilyen, így teszek.

Ennél a csajnál azonban már nem lehet.

Meg különben is, engem az zavar, hogy valaki ilyet kérdez elsőre, ez számomra már túl van a határon. Ne akarja tudni rögtön, és ne ez alapján akarjon dönteni. Előbb szeressük egymást, majd utána kerülhetnek elő ilyen témák. Férfiatlan hozzáállás volna ez?

2010. nov. 30. 14:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, én egyetértek veled, fordított helyzetben valószínű nem akarnék a továbbiakban ismerkedni az adott személlyel. Nem illik ilyet kérdezni egy akkor még kvázi vad idegentől, mint ahogy sok más dolgot sem. Ha valaki így viselkedik nem sok jót tartogat. De te tudod mennyire fogott meg a leányzó vagy egyébként személyiségében mennyire illik bele az elképzeléseidbe, de azért én mindenképp fenntartásokkal kezelném. 23/N
2010. nov. 30. 14:22
 10/16 anonim ***** válasza:
mi neten ismerkedtünk,és az első beszélgetésnél megkérdezte :D megmondtam h az vagyok (voltam)...7 hónapja együtt vagyunk :P
2010. nov. 30. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!