Nagyon hosszú és vastag a pénisze. Nagyon fog fájni nekem? Tizenéves/L
Kérdezd meg apádtól fájni fog-e! Vagy otthon nincs ekkora szád? Gondolom nincs,mert apád helyében téged már rég kikötöztelek volna a pinceajtóhoz, a vén faszból meg az életet is kiverném ..
DE nem leszek előitéletes,mert minden bizonnyal a szüleid büszkék rád és áldásukat adták rá,hogy dugni fogsz a nagyapáddal gyakorlatilag/vagy már dugtál is.
Gratulálok és sok boldogságot kivánok ehhez a virágzó kapcsolathoz!
"Köszi, a többire inkább nem mondok semmit. De szerinted nem lesz majd neki kínzás, hogy ott fekszek előtte mesztelenül, és csak az ujjait dughatja be?"
Én voltam az a hozzászóló, akit idéztél.
A válaszom erre:
A petting már miért lenne kínzás? A lényeg, hogy ne legyen egyodalú. NE csak ő elégítsen ki, ujjazzon vagy orálisan, hanem te is őt. Fontso a kölcsönösség. Megismeritek egymás testét, te is tágulsz jobban és utána jöhet a szex. Nem olyan vészes dolog az, gondolj bele hányan túl estek rajt, nem olyan nagy fájdalom, ha óvatosan csinálja és te is fel vagy izgulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!