Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon hosszú és vastag a...

Nagyon hosszú és vastag a pénisze. Nagyon fog fájni nekem? Tizenéves/L

Figyelt kérdés
+ még egy kérdés: a korkülönbség is számít, vagy ugyanolyan érzés minden korosztállyal?
2010. nov. 26. 19:28
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
Egyébként még csak 3 éves vagyok ;)
2010. dec. 2. 20:33
 52/53 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg apádtól fájni fog-e! Vagy otthon nincs ekkora szád? Gondolom nincs,mert apád helyében téged már rég kikötöztelek volna a pinceajtóhoz, a vén faszból meg az életet is kiverném ..

DE nem leszek előitéletes,mert minden bizonnyal a szüleid büszkék rád és áldásukat adták rá,hogy dugni fogsz a nagyapáddal gyakorlatilag/vagy már dugtál is.

Gratulálok és sok boldogságot kivánok ehhez a virágzó kapcsolathoz!

2010. dec. 2. 21:34
 53/53 anonim ***** válasza:

"Köszi, a többire inkább nem mondok semmit. De szerinted nem lesz majd neki kínzás, hogy ott fekszek előtte mesztelenül, és csak az ujjait dughatja be?"

Én voltam az a hozzászóló, akit idéztél.

A válaszom erre:

A petting már miért lenne kínzás? A lényeg, hogy ne legyen egyodalú. NE csak ő elégítsen ki, ujjazzon vagy orálisan, hanem te is őt. Fontso a kölcsönösség. Megismeritek egymás testét, te is tágulsz jobban és utána jöhet a szex. Nem olyan vészes dolog az, gondolj bele hányan túl estek rajt, nem olyan nagy fájdalom, ha óvatosan csinálja és te is fel vagy izgulva.

2010. dec. 2. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!