Nagyon hosszú és vastag a pénisze. Nagyon fog fájni nekem? Tizenéves/L
Majd oszd már meg velünk is, hogy milyen érzés, ha az apád dug.
Köszönjük!
Uram isten mi folyik itt...
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 11-27 13:13
Te.. fu apád lennék ugy szarrá vernélek és fellógatnálak az 1. fára te kis szutyok sz@r-.- nyomorék vagy nem tudsz korodbelit??az a férfi meg mit akar????????? Komolyan mondom ember az ilyen?
Kérdező... téged is a halottak sorába tennélek
+ még egy kérdés: a korkülönbség is számít, vagy ugyanolyan érzés minden korosztállyal?
Ez meg mégis mi?? hány éves vagy?? 14?? a k*rva pedofil barátod meg egyből menjen a rendörségre..Nincsenek neked szüleid akik nem szarnak le????????????????????????Hálát adok a jóistennek hogy nem ismerlek
hát ez már beteg dolog. azt még elfogadhatónak tartom h 17-18 évesen 26-27mert az még müködhet is ismerek is olyan embereket. Na de 10en évesen 50el???:OOOO
Engem aszem itthon ki is tagadnának o_O
Kedves Kérdező!
Te valami nagyon kis szutyok hülye k*rva lehetsz! 50 éves férfival ennyi idősen???!!! Tedd össze a kezed, hogy nem vagyok a bátyád (simán lehetnék, mert idősebb vagyok mint te), mert iszonyúan megcsapkodnálak, csak egy fogad maradna, de az is fájna. A "szerelmedet" pedig szabályosan megölném.
Te nem gondolkodtál még el az életeden? Lehet nem vagy már kislány (biológiailag), de agyilag sajnos igen. Inkább tanuljál, hogy legyen belőled valaki.
Egy Jet Kali (késharc) oktató. 25/F
Én is voltam hasonló helyzetben, mint te... 30 év volt a korkülönbség. Nem feküdtem le vele, és így utólag, nagyon örülök neki. Engem is sokan érettnek tartottak, a tanáraim is, de ő mégis manipulálni tudott. Szó szerint az utolsó pillanatban gondoltam meg magam, és épp csak el tudtam szökni tőle, azt mondtam, csak a fürdőbe megyek. Hatalmas szerencsém volt, hogy nem rángatott vissza a hálószobába...
Nem mondom meg, mit csinálj. Csak annyit tanácsolnék, gondolkodj el. Tényleg szereted? Megbízol benne?
ááááá b*szki
és még én izélek hogy 3 év kor különbség sok a barátom meg én közöttem(barátom az idősebb)!Hát kérdező szánalmas vagy tudod-e??Inkább barbizzál mint hogy 50 éves vén trottyokkal feküdj le,De áruld el őszintén mér pont az ő csoffadt uborkája kell??
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!